Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] temat z centralnym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od jakiegos czasu wariował mi szyberdach tz gdy był otwarty to raz sie otwierał cały a raz nie a wczasie jazdy ruszał sie a dzis rano przestał centralny reagowac na pilota i cały czas swieci sie dioda od alarmu :thumbdown:

ps

dzis przestał działac cały zamek otwieranie tylko drzwi z klucza inne sie nie owierają

i jest problem bo klapa tylnia sie nie otwiera i wlew paliwa tez nie :wallbash:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2007, 20:44 _________________________________________________i co nikt nic nie powie?? ;(

Opublikowano

Mi się zamek też nie otwieram ani z klucza ani z pilota... pojechałem do elektryka i okazało się że przekaźnik uszkodzony... koszty jakieś 70 pln...

Opublikowano
  • Autor

dzis elektryk sprawdził ze pompka była troche zalana wodą ale nic nie zdziałał.

kurka a ja mam wontpliwosci co ma pompka do alarmu który,tez padł

Opublikowano

Alarm to pewnie osobna sprawa. Jak jest problem z centralnym to na 99% wina pompki.

U mnie tak było. A dodatkowo mam przkonanie, że jak zrobisz pompkę, to i alarm przestanie wariować.

Ja naprawiałem pompkę u klubowego kolegi kapsla, ale on z Tych jest - może być nie po drodze :)

Na mój rozum trzeba eksplorować temat pompki.

Opublikowano
  • Autor

no niestety ja jestem z pomorskiego koło chojnic

jeszcze jedna drobnostka lampka na suficie w pozyci otwarte drzwi tez przestała działac w tym samym czasie a moze to tylko popierdułka nie wiem :mysli:

Opublikowano
jeszcze jedna drobnostka lampka na suficie w pozyci otwarte drzwi tez przestała działac w tym samym czasie a moze to tylko popierdułka nie wiem mysli

Bo ta pompka też odpowiada za działanie tej lampki więc musisz przerobić temat pompki od centralnego i powinno wrócić wszystko do normy.

Opublikowano

no Kaszub u mnie też ta lampka przestała działać... może sterowanie zamkiem przez alarm ma jakieś powiązania z tym?:/ Koleś od alarmów naprawił mi tą pompkę i teraz i alarm i lampka i zamek działa tak jak należy. Uszkodzone podobno były przekaźniki w pompce :)

Opublikowano
  • Autor

ok to wszystko mozliwe ze pompka jak mówiłem było widac ze była troche zalana wodą

teraz tylko jakiegos elektronika i do roboty.

Moze ktos zna jakiegos dobrego z ok Chojnic?? :mysli:

Opublikowano

Szukaj zakładu dobrego gdzie montują alarmy, centralne zamki... tam najszybciej będą wiedzieć o co chodzi....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzieki za wszystkie rady,Faktycznie zalana pompka wlneła na amen i elektronik powiedział ze nie warto juz naprawiac.

wiec kupiłem nową z alegro dzis zamontowałem i wszystko juz jest ok nawet lampka :thumbup: