allor

Pasjonat
  • Zawartość

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Komentarze sprzedającego

  • 0
  • 0
  • 0

Reputacja

0

O allor

    1. allor

      tak podejrzewałem... jak teraz sobie z tym poradzic skoro wgrac nowego softu nie moge skoro naped tez nie reaguje?
    2. Witam. Mam problem z nawigacja, która do nie dawna działała jeszcze bez zarzutu. Rns-d w wersji 4.1 z wgranym polskim menu. Problem zaczął objawiać się poprzez "zacinanie" się napędu cd.... navi nie reagowała na polecenie wysunięcia płyty a na wyświetlaczu cały czas widniał komunikat "System nawigacji jest aktywowany". Zdarzało się ze za którymś razem po odpaleniu auta i przejechaniu pewnej odległości, navi aktywowała się i działa bez zarzutu, polecenie wysunięcia płyty tez działało ale po ponownym wrzuceniu płytki problem pojawiał się ponownie. Od kilku dni sytuacja wygląda tak ze nawi cały czas "stoi" na aktywacji systemu, zero reakcji, płyty tez nie chce oddać. nie pomaga tez odpięcie kostki w celu resetu. Dziś wszedłem w menu serwisowe i na pozycji NAV SW, NDB SW oraz NAW HW zamiast wersji oprogramowania (jak było dawniej) są tylko kreski. Ma ktoś jakieś pomysły? Podpięcie vaga w takiej sytuacji powie mi gdzie leży problem?
    3. Witam serdecznie. Mam problem ze "słabnięciem" auta od 3000 tys obr. w górę, co prawda nie bardzo lecz spadek mocy jest ewidentnie odczuwalny, czasami zdarza się że na 4 biegu wpadnie w awaryjny, dodam ze kat wywalony, sztanga gruchy ładnie pracuje i się nie przycina, wszystkie wężyki wymienione na silikonowe. Podejrzewam przepływkę ale nie jestem pewien. z góry dzięki za pomoc link do logów: http://vaglog.rtnet.pl/bienieq_81796.html
    4. Od pazdziernika 2009 jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 1.9 TDI to moje pierwsze Audi a poprzednikiem bylo Volvo 850