Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Podgrzewana kanapa tylna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam maty grzejne przednich foteli i chcialbym je wykorzystac do tylnej kanapy - tylko siedzisko.

Czy ktos zna numer panelu sterujacego podgrzewaniem znajdujacego sie w tunelu srodkowym, pod popielniczka z tylu, no i niewiem czy sa potrzebne do tej instalacji jakies sterowniki, moduly itp. :cool1:

Mysle ze pomysl ciekawy, a na forum cisza na ten temat. :cool1:

Pomozcie a bedziemy mieli fajny nowy modzik gdyz koszta chyba nie za wysokie powinny byc. :hi:

Opublikowano

Szukałbym używanego kompletnego panelu - swój nowy kupiłem za 150zł. Pokrętła regulujące trzeba dokupić osobno (jeśli dobrze pamiętam do za komplet wołają jakieś 500zł). Do tego rezanie wiązki i mat grzewczych. Nie wiem czy taniej nie będzie poszukać gotowej kanapy :mysli:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Hmm, moze i taniej tylko to jest towar :gwizdanie: tak samo jak roleta tylna elektryczna do sedana :gwizdanie:.

Jak narazie ten modzik zostawiam ale moze w miedzy czasie ktos sie dolaczy. Wiem juz tyle ze siedzisko kanapy tylnej jest do zrobienia z wykorzystaniem mat z przednich foteli, potrzebny jest kompletny panel sterujacy-jak wspomina Bart-S, maty grzewcze no i kabelki. W sumie elek z ASO powiedzial ze samo podlaczenie to nie duzo grzebania.

Jesli chodzi o oparcie to w gre wchodzi prucie tapicerki a tego chyba nie uczynie mojej alcantarze :mysli:.

Tymczasem kompletuje inne graty (homelink, s-line zew, hana-solo - juz jest) a ten temat zostawiam otwarty.

Czekam na propozycje :hi:

Opublikowano

tak jak pisze Bartek ale ciezko znalezc :confused4: ja u siebie mam juz maty wlozone w kanape , panel z regulacja kupiony , piny , kable i na dniach rezanko :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A miales ori wlozone maty czy sam wkladales? :mysli:

Za ile dorwales panel? Mozesz polecic jakies miejsce gdzie szukac, bo w ori kompletny panel okolo tys wychodzi.

Ja mam jeszcze szary kolor tapicerki to kolejny rarytas aby znalezc panel w tym kolorze :wallbash:

Opublikowano

maty sam osobiscie wkladalem :) wtyki do podlaczenia trzeba kupic w ASO a panel szukalem dddddlllluuuugggoooo na ALLEGRO

Z podlaczeniem nie bedzie problemu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

O kurcze, sam wrzuciles maty. Powiedz czy wykorzystywales maty z przednich foteli, czy miales ori tylnej kanapy.

No i jak wrzuciles maty w oparcia? Prules tapicerke? Ciezko bylo spowrotem naciagnac i zeszyc?