Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Notorycznie wysiadające przeguby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie czy przez wybite poduszki skrzyni lub cos innego jest mozliwe ze co chwile siada mi lewy przegub ?? wymienialem juz ze 3 :wallbash:,

Opublikowano

pewnie kupowałeś najtańsze kup coś z wyższej półki no i nie katuj auta na skręconych kołach :kox:

Opublikowano

witam mam pytanie czy przez wybite poduszki skrzyni lub cos innego jest mozliwe ze co chwile siada mi lewy przegub ?? wymienialem juz ze 3 :wallbash:,

jakie przeguby kupowałeś?

Opublikowano

może Ci smar uciekał bokiem i pracował na sucho?

Opublikowano

wymieniałeś komplet, tzn, razem z gumą?? Może zakładasz od innej wersji gumę i ona pęka?

Opublikowano

skąd wiesz że to przegub??

słychać jakieś stukanie czy coś?? bo stukanie przy skręcie może się zdarzyć, gdy mamy podjechane tarcze hamulcowe .

O powstały rant na tarczy, który jest często poszczerbiony, uderzają klocki , i powstają te nieszczęsne stuknięcia.

To taka jedna z możliwości

Opublikowano
  • Autor

wiem jak przegub puka :wink4: a co do tych przegubów to nie znam firmy bo kupowałem w sklepie i nie interesowałem się firmą. Rzeczywiście osłony są walnięte bo sprawdziłem :confused4:, czyli co syf mi sprzedają ?? bo koło 100 płaciłem

Opublikowano

Myślę że powinieneś zacząć od solidnych osłon (jeżeli kupujesz przegub bez osłon), a jeżeli w komplecie to najprawdopodobniej kupujesz nie do tej wersji przeguby (wtedy masz inny skok osłony i ona się rozrywa, nabiera się syfu na przegub i jest po nim).

Moim zdaniem nawet najgorszy przegub powinien wytrzymać ok 1 do 2 lat przy normalnej jeździe (ale sprawnej osłonie). Może źle osłonę ktoś zakłada (krzywo, albo przecina opaską)

Opublikowano

100 zł za co przegub i osłona :polew: za samą osłonę musisz dać 100 zł i najlepiej ORI w serwisie a przegub też nie kupuj najtańszego bo to strata kasy,chytry dwa razy traci :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to będę musiał odchudzić portfel i kupić droższe, wymienię i zobaczymy ile pośmiga :cool1:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 14:31_________________________________________________jakie polecacie??

Opublikowano

Spidan 22681

Lobro 300841