Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki telefon na 2 karty SIM (dual sim)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie... Najlepiej Nokia nie na Symbianie i innych podobnych, zależy mi na zwykłym KOMPAKTOWYM telefonie (nie żadne dotykowe czy z pełną klawiaturą) na dwie karty SIM :wink4:

Opublikowano

Alv przecież qźwa masz kox telefony..ja już się w nich pogubiłem jak wyciągałeś ich chyba z 10 z kieszeni :polew:

Opublikowano
  • Autor

Po kilku głębszych ja też więc stwierdziłem że z 3 trzeba zrobić 2 :decayed: Ale jak tak szukam po necie to nie widzę żadnej Nokii a innego nie chcę :kwasny:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 08:12_________________________________________________Szukam szukam i ni chu chu... Wybór padnie chyba na Samsunga :(

http://allegro.pl/show_item.php?item=1216776242

Opublikowano

kumpel ma taki telefonik...i jak na razie mu działa bez usterek (ponad rok :shocked: )

Telefon z telewizorem

Opublikowano

alvaro ja odradzam Ci wszelkiego rodzaju samsungi na 2 karty SIM :thumbdown:

a już napewno Samsunga Duoz D880...

ten D780 widze, że jest praktycznie taki sam i na tej samej zasadzie to działa no i rozsuwany jest a w samsungu to troche lipa...

szukałbym jednak jakiejś Nokii albo coś innego... ale to tylko moje zdanie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

alvaro ja odradzam Ci wszelkiego rodzaju samsungi na 2 karty SIM :thumbdown:

a już napewno Samsunga Duoz D880...

ten D780 widze, że jest praktycznie taki sam i na tej samej zasadzie to działa no i rozsuwany jest a w samsungu to troche lipa...

szukałbym jednak jakiejś Nokii albo coś innego... ale to tylko moje zdanie :wink4:

880 nie wchodziła w rachubę właśnie ze względu na to że jest rozsuwany, ta 780 nie jest rozsuwana (chyba) poza tym czemu odradzasz mi dual simy od Samsunga ? Wolałbym coś z Nokii bo jestem przyzwyczajony do tej marki ale nie ma ją zwykłego kompakta...

Adaś ja właśnie nie chcę tych dotykowych wszystkomających schitów... :wink4:

Opublikowano

samo działanie dual sim w samsungach jest w sumie spoko i działa jak należy, nie miałem z tym żadnych problemów, ale rozsuwana klapka... wymienianie taśmy co kawałek... i przyciski które psują się po jakimś tam czasie... ale jeśli to Cię nie zraża to bierz śmiało samsunga z dual sim :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem tego D780. Nie jest rozsuwany więc tasiemka się sypać nie powinna. Pożyjemy zobaczymy hehe :decayed:Teraz zamiast 3 będę miał 2 :kox::polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://allegro.pl/telefon-x6-dual-sim-wifi-tv-fm-java-plmenu-i1304045449.html

a co sądzicie o czymś takim :?: niestety rozsypał mi się ten Samsung Duoz D880 :wallbash:

jak spisują się te telefony dotykowe :?:

a tak w ogoóle to co możecie polecić tak do 400 zł :?: żeby był na 2 karty [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 12:19_________________________________________________http://allegro.pl/telefon-myphone-3010-classic-fvat-i1301754440.html

ten wygląda ciekawie :?: może ktoś ma taki telefon i moze cos blizej powiedziec o nim :?: albo w ogóle może ktoś pomoże kto zna się na telefonach :?:

będe bardzo wdzięczny :good:

Opublikowano

myfon polskiej produkcji :good:

Opublikowano

i w sumie nie takie złe są te myphony, kolega tłucze już drugiego i jest zadowolony

Opublikowano

niektóre mają nawet funkcję tv całkiem fajnie ściąga

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

NOKIA w końcu ma tel na 2 karty... Używa ktoś coś takiego ?

http://allegro.pl/hit-nowa-nokia-c1-00-2-karty-sim-radio-latarka-hf-i1376030116.html

Nie wiem tylko czy 2 są aktywne czy trzeba przełączać... W poniedziałek dzwonię do Nokii i wszystkiego wypytam i jak będzie git to sprzedaję SAMSUNGA za cenę tej NOKII :decayed:

Opublikowano

myślałem o tej nokii, ale wkoncu kupiłem myphona dual sim i jestem zadowolony :good:

Opublikowano

NOKIA w końcu ma tel na 2 karty... Używa ktoś coś takiego ?

http://allegro.pl/hit-nowa-nokia-c1-00-2-karty-sim-radio-latarka-hf-i1376030116.html

Nie wiem tylko czy 2 są aktywne czy trzeba przełączać... W poniedziałek dzwonię do Nokii i wszystkiego wypytam i jak będzie git to sprzedaję SAMSUNGA za cenę tej NOKII :decayed:

pilnuje tematu
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Jutro zadzwonię do Nokia Polska i zapytam czy 2 karty są aktywne czy trzeba wył i wł telefon aby zamieniać karty tak jak to było w Dual Sim Adapterach... :kwasny:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 17:32_________________________________________________i już wiem że obie karty nie są aktywne ale na "dniach" powinien pojawić się model C2-00 który w zupełności wystarczy mi jako drugi telefon... :decayed: więcej tutaj...

http://www.gsmmaniak.pl/30313/nokia-c1-oraz-nokia-c2-pierwsze-dual-sim-finskiego-producenta/[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 21:37_________________________________________________Dzwoniłem do Nokia Polska i otrzymałem info że telefon ma być sprzedawany w PL w pierwszych miesiącach 2011 roku, pozostaje więc tylko czekać... :przebiegly:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 10:19_________________________________________________Dzięki pomocy pewnej osoby zakupiłem z Filipin 2 sztuki Nokii C2-00 i dziś doszły... Jestem na etapie testowania. Telefon bardzo plastikowy i prosty ale jest to Nokia a nie Szmatsung :decayed: Gabaryty kompaktowe, mógłby być jedynie ciut cieńszy no i jedna lipa nie ma opcji ustawienia różnych dzwonków osobno dla karty 1 i 2... :kwasny:

Opublikowano

Dzwoniłem do Nokia Polska i otrzymałem info że telefon ma być sprzedawany w PL w pierwszych miesiącach 2011 roku, pozostaje więc tylko czekać... :przebiegly:

Chyba w 2012r :wink4:

Ciekawie się zapowiada :)