Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Skoda Octavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kolego autem chwalisz się 12 września, a 16 września informujesz że jest na sprzedaż, na forum jesteś od dawna i akurat teraz po 4 dniach od pokazania auta, natchnęło Cię do sprzedaży? :polew:

dobra ściema :wink4:

Pokazałem samochód również na forum skody i kilku innych i nie ma tam słowa o tym że chcę go sprzedać, napisałem to jedynie tutaj poneważ kilka osób wyraziło chęć posiadania takiego modelu. Naprawdę jak lubisz komuś wpierać to co Ty myślisz i że to jest słuszne i prawdziwe to mi przykro.

Opublikowano

Co się tak uparliście, chce sprzedać no i co z tego? kupił, coś tam modził to się pochwalił a sprzedać chyba ma prawo kiedy chce i jak chce

Opublikowano

Sry za OT ale zobaczyłem dziś podpis użytkownika julo23

\\\\\"...wsiadz do Audi, usiadz wygodnie i rozejrzyj sie, a pozniej wsiadz do Skody i tez sie rozejrzyj, jesli nadal jestes zadowolony z tego co widzisz- to nie zasluzyles na nic lepszego...\\\\\"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

różnica oczywiście będzie............... ale w cenie niestety również

Opublikowano

na lekkiej glebie i z 17" będzie wyglądała :kox:

ja pracuję w skodzie i uważam, że cena różniąca audi i skodę w przypadku samochodów nowych ma zbyt wysoką różnicę by tłumaczyć jakość wykonania - zwłaszcza ostatnich modeli kiedy (jeśli chodzi o jakość)skoda idzie w górę a audi w dół :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

na lekkiej glebie i z 17" będzie wyglądała :kox:

ja pracuję w skodzie i uważam, że cena różniąca audi i skodę w przypadku samochodów nowych ma zbyt wysoką różnicę by tłumaczyć jakość wykonania - zwłaszcza ostatnich modeli kiedy (jeśli chodzi o jakość)skoda idzie w górę a audi w dół :(

niestety 2x już mi się zdażyło dobić na hiper miękkim zawieszeniu o ziemię i obniżać jej nie zamierzam ;) żałuje wręcz że nie ma ona pakietu na bezdroża i 4wd bo z trakcją kłopoty są ;)[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 22:39_________________________________________________szyby21.jpg

[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 20:53_________________________________________________Nakręciłem małe pomiary elastyczności na 4 i na 5 biegu:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajna, miałem kiedyś taką tylko 1.9 TDI 90 km tęskni mi się trochę za nią