Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ktory telefon mam wybrac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na aparat w telefonie nie zwracałbym, żadnej uwagi. Dosłownie wszystkie są gówniane i od razu widać że to z komórki

Opublikowano

Na aparat w telefonie nie zwracałbym, żadnej uwagi. Dosłownie wszystkie są gówniane i od razu widać że to z komórki

dlatego mówi się telefon z aparatem a nie aparat z telefonem... :polew:

Opublikowano

a widziełeś jak robi foty N95?

Opublikowano

bardo fajne robi fotki SE chyba k800i ten co ma 3.2MP już nie mówiąc o trybach (panorama, best photo[w ciągu sekundu trzaska 10fot] ) ma lampe ;) wkońcu sony robi cyfrówki to co sie dziwić.

Opublikowano

bardo fajne robi fotki SE chyba k800i ten co ma 3.2MP już nie mówiąc o trybach (panorama, best photo[w ciągu sekundu czaska 10fot] ) ma lampe ;) wkońcu sony robi cyfrówki to co sie dziwić.

też słyszałem, że nie ma co porównywać SE aparatu do Noki, bo niby mają po 3,2MP, a różnica niebo a ziemia :evil:

Opublikowano

acha i ten SE ma autofocusa :oklaski: dla mniej wtajemniczonych, łapie ostrość po wciśnięciu spustu migawki do połowy

i ma tryb makro :hi:

Opublikowano
  • Autor

Wzialem tego samsunga z400 i jestem happy :)

Opublikowano

a ja ma sony ericson k800i i aparat jest ok 3.2mp panorama jest super i moge sobie serfowac z niego po internecie

Opublikowano

acha i ten SE ma autofocusa :oklaski: dla mniej wtajemniczonych, łapie ostrość po wciśnięciu spustu migawki do połowy

i ma tryb makro :hi:

co z tego, skoro jest to AF cyfrowy?? niby jest, wyostrza zdjęcia, ale to nie to, N95 powinna robić zdjęcia jak z kosmosu ale nie robi... tzn robi, ale tylko jak jej się chce, bo większość to kupa.

Opublikowano

co z tego, skoro jest to AF cyfrowy?? niby jest, wyostrza zdjęcia, ale to nie to, N95 powinna robić zdjęcia jak z kosmosu ale nie robi... tzn robi, ale tylko jak jej się chce, bo większość to kupa.

a bawiłęś sie tym SE? ja widziałem jakie robi zdjęcia i każdych warunkach daje rade, nokia nie robi aparatów to skąd ma mieć dobry sprzęt w telefonie ? sam mam teraz nokie 6230i i jest daleko za murzy... krajami 3ciego świata :polew:
Opublikowano

niestety nie miałem okazji pobawić się tym SE.

nokia nie robi aparatów to skąd ma mieć dobry sprzęt w telefonie ?

od Carla Zeissa, powinno to wszystko jakoś ładnie ze sobą współpracować ;)

Opublikowano

niestety nie miałem okazji pobawić się tym SE.

nokia nie robi aparatów to skąd ma mieć dobry sprzęt w telefonie ?

od Carla Zeissa, powinno to wszystko jakoś ładnie ze sobą współpracować ;)

to zwracam honor :hi:

czyli SE i Nokia to to samo :)