Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oglądasz?

:tongue4:

of kors :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:good:
Opublikowano

włąsnie przeczytałem podpis kumpla na forum Vectry:

"Albo sie ma ruch w interesie albo "interes" w ruchu ... a najlepiej jedno z drugim"

sex jest jak gra w szachy - albo bijesz konia albo posuwasz krolowa :naughty:

Opublikowano

a zaraz będzie ze ktoś komuś żubra wylotosze (nie wiem czy dobrze pamiętam ) :przebiegly:

Opublikowano

a zaraz będzie ze ktoś komuś żubra wylotosze (nie wiem czy dobrze pamiętam ) :przebiegly:

dobrze :) ale to bylo w lejdis :decayed:

Opublikowano

Panie i Panowie rzucam luźny temat (chyba, że już było to omawiane) strony A4 Wlkp., oczywiście w podobnej formie jak ta, ale dedykowana tylko dla nas:-))) :) :)

Opublikowano

a miał być piątek bez alkoholu ... ale otworzyłem prezent od brata ;)

http://www.kilbegganwhiskey.com

Opublikowano

Panie i Panowie rzucam luźny temat (chyba, że już było to omawiane) strony A4 Wlkp., oczywiście w podobnej formie jak ta, ale dedykowana tylko dla nas:-))) :) :)

to co mam se pójść ;(

Opublikowano

ale jak to widzisz? sama galeria czy z forum? forum mamy tutaj wiec w sumie mozna jakis watek ciekawy zalozyc... taki o nas :) tylko co w nim by mialo byc? :mysli:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew::kox:
Opublikowano

ale jak to widzisz? sama galeria czy z forum? forum mamy tutaj wiec w sumie mozna jakis watek ciekawy zalozyc... taki o nas :) tylko co w nim by mialo byc? :mysli:

może wlkp :drunk:

Opublikowano

alez skad Patryk :) zostan... :)

Opublikowano

e noo Patryk... bez przesady.....Ty prawie jak pyra...Myślałem nad galerią, prezentacją naszych Audiczek, prezentacją samych siebie (czyli cosik o sobie, rodzince...). Musiało by się wypowiedzieć więcej osób na ten temat, czy w ogóle warto..... :wink4:

Opublikowano

IMO , jeśłi juz to powinna byc zrobiona strona A4-klub.pl i tamjakeiś reginalne podstrony ...

tak jak jest audiklub.org + froum czy vectra-unlimited.pl i forum ...

wtedy na stronce moga być porady bez koniecznoście rejestracji na forum ... sam napisałem kilka porad o Vectrze łacznie z wersją angielską jak pojawił sie stronka w 3 wersjach językowych

na stronie Vectry kazdy ma swoją stronke w dziale klubowicze i moze prezentować autko tam

Opublikowano

arki a co się wstydzisz czegoś :naughty:

Opublikowano

to co mam se pójść ;(

Zostań gdzie tam będziesz w taki ziąb chodził :>

Witam wszystkich :notworthy:

Opublikowano

Załóżcie proszę może taki wątek.... :>[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 20:50_________________________________________________ekhem....może trochę samego siebie :wink4:

Opublikowano

Załóżcie proszę może taki wątek.... :>

niech sie inni wypowiedza na ten temat... :mysli:

Opublikowano

zawsze można na pw se pisać :gwizdanie:

Opublikowano

Ja znikam bo moja luba czeka z pifkiem i filmikiem na DVD..... :cool1: sami wiecie o co loto....3majta się do juterka :wink4: