Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Michał co reklama jest :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

madas sadam siedzi u variota :gwizdanie:

a kolega od srebrnej B6 byl juz kiedys... kojarze go ale nie pamietam jaki ma nick :mysli:

zawsze świeże i pewne informacje :kox:

Opublikowano

Spotkałem go na trasie jak byłem w Pozku w czwartek - myślałem czy mu nie mrugnąć czy coś ale bałem się że się rozochoci i jeszcze mi wjedzie w d*** :decayed:

Opublikowano

bałem się że się rozochoci i jeszcze mi wjedzie w d*** :decayed:

:shocked::polew:

Opublikowano

Michał co reklama jest :naughty:

:good:

Opublikowano

juz nie :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:32_________________________________________________ :polew: :polew: I mrówkojada żeś jej pan nie zapuścił :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________ten film mnie rozwala na drobne

Opublikowano

juz nie :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:32_________________________________________________ :polew: :polew: I mrówkojada żeś jej pan nie zapuścił :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________ten film mnie rozwala na drobne

a pała mu furkotała jak ruski wentylator... :polew: :polew:

Opublikowano

Przyjechał zaraz po mnie - zatrzymał się na środku, wysiadł z wozu, podszedł do Was o coś spytał i.... odjechał :) Na koniec zlotu wrócił i zaparkował obok mnie na miejscu gdzie wcześniej stał kamosor...

kolega o ktorym piszesz to emperorek ale on nie ma 1.8T tylko 1.9 131KM :gwizdanie:

Opublikowano

i uważajcie na chłopaków z Piły :decayed:

Opublikowano

Patryk Ty sie ale spamer robisz :decayed: jeszcze troche i wszystkich nas przegonisz w statystykach :gwizdanie:

Opublikowano

Przyjechał zaraz po mnie - zatrzymał się na środku, wysiadł z wozu, podszedł do Was o coś spytał i.... odjechał :) Na koniec zlotu wrócił i zaparkował obok mnie na miejscu gdzie wcześniej stał kamosor...

kolega o ktorym piszesz to emperorek ale on nie ma 1.8T tylko 1.9 131KM :gwizdanie:

Kurcze wydawało mi się że widziałem oznaczenie 1.8T... Widocznie zwidziało mi się. A klekotu nie było słychać - muza za głośno leciała :decayed:

Opublikowano

Patryk Ty sie ale spamer robisz :decayed: jeszcze troche i wszystkich nas przegonisz w statystykach :gwizdanie:

a tak dzisiaj wyszlo :embarrassed:

Opublikowano

Kurcze wydawało mi się że widziałem oznaczenie 1.8T... Widocznie zwidziało mi się. A klekotu nie było słychać - muza za głośno leciała :decayed:

musialo Ci sie przewidziec bo kojarze kolege ze spota w Pestce... wlasnie po furce :decayed: i na stowe to wlasnie emperorek...

Opublikowano

Wszyscy testosteron oglądają :decayed:

nie , premiera na C+ jakiegoś filmu o Serbi, Bośni ...

Opublikowano

musialo Ci sie przewidziec bo kojarze kolege ze spota w Pestce... wlasnie po furce :decayed: i na stowe to wlasnie emperorek...

Pewnie masz rację, patrzę na fotkę którą ma w profilu i wydaje mi się że to właśnie to auto...

Opublikowano

Pewnie masz rację, patrzę na fotkę którą ma w profilu i wydaje mi się że to właśnie to auto...

może dwie proste rurki z tyłu zmyliły :wink4:

Opublikowano

O to na pewno - jeszcze w sedanie :)

Opublikowano

wejdz w galerje zdjec i poszukaj fotki ze spota 26.10.2008 tam tez stoi jego fura :wink4:

Opublikowano

OK ale to już sprawdzę sobie w domu. Koniec pracy :) Jak się uda to jeszcze wlecę. CYA!

Opublikowano

zaraz spadam do miasta... dostalem cynk ze niezle rakiety przyszly do Zaka :naughty::kox:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:59_________________________________________________

OK ale to już sprawdzę sobie w domu. Koniec pracy :) Jak się uda to jeszcze wlecę. CYA!

3mka Bart-S :hi: