Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bartek to niezle polewaliscia :naughty: 2.4 niezly wynik :gwizdanie:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oki nara wszystkim bede wieczorkiem :hi: :hi: :good:

3mka Marcinie :hi:

Opublikowano

uwaga lece z wiadrem

dyngus01.jpg

u nas tak się chlapie :naughty:

Opublikowano

uwaga lece z wiadrem

dyngus01.jpg

u nas tak się chlapie :naughty:

u nas tez tak sie chlapalo... :gwizdanie: nawet na przystanek szybkiego tramwaju chodzilo sie kiedys z wiadrami :naughty: :naughty:

Opublikowano

nikus jaka macie pogode? bo kurde u mnie mgla taka gesta ze masakra

Opublikowano

teraz za stary juz jestem na takie polewanie :decayed:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 10:04_________________________________________________

nikus jaka macie pogode? bo kurde u mnie mgla taka gesta ze masakra

a super jest pogoda... coraz cieplej sie robi i sloneczko swieci :)[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 10:04_________________________________________________a Ty w rajchu? :mysli:

Opublikowano

pametam za dzieciaka najlepszy punkt to byly swiatla przy kosciele. jak bylo czerwone i gostek mial szybke opuszczona to plywal w srodku jak mu sie z dwa wiadra wlalo przez okienko ale potem szybko musielismy s................................[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 10:07_________________________________________________tak nikus na wygnaniu do lipca ;([br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 10:08_________________________________________________no to tylko pozazdroscic pogody :([br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 10:10_________________________________________________ide na :cygaro: bede za chwilke

Opublikowano

tak nikus na wygnaniu do lipca ;(

a chociaz z jakas rodzinka jestes w swieta? czy sam tam siedzisz?

Opublikowano

z moja kobitka na szczescie bo bym tu chyba ocipial[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 10:21_________________________________________________jak przyjade to wpadne znow na spotka, wpadal bym chetnie czesciej ale kurde troszke daleko mam.z berlina to z palcem w d........ ale niestety siedze pod granica holenderska wiec mam jakies 800km

Opublikowano

jak przyjade to wpadne znow na spotka, wpadal bym chetnie czesciej ale kurde troszke daleko mam.z berlina to z palcem w d........ ale niestety siedze pod granica holenderska wiec mam jakies 800km

no to faktycznie kawal drogi...ale wpadaj do nas kiedy tylko mozesz :good:

Opublikowano

fajnie by bylo jak by spocik wypadl 5 lipca bo 6 spadam na tydzien do mielna. musze troszke wypoczac

Opublikowano

fajnie by bylo jak by spocik wypadl 5 lipca bo 6 spadam na tydzien do mielna. musze troszke wypoczac

pomyslimy :) przypomnij sie blizej tego terminu :wink4:

Opublikowano

ok,dzieki wielkie :notworthy:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 10:32_________________________________________________tu zrobilismy sobie spotka w dwa auta :polew: bo filutek mieszka w leverkusen wiec umowilismy sie w polowie drogi :>

Opublikowano

zawsze cos :>

Opublikowano

ale jak by ktos przypadkiem jechal w tym kierunku to zapraszam na kawe i ........ . mam tu jeszcze dwa pokoje wiec i kimnac sie bedzie gdzie :gwizdanie:

Opublikowano

ale jak by ktos przypadkiem jechal w tym kierunku to zapraszam na kawe i ........ . mam tu jeszcze dwa pokoje wiec i kimnac sie bedzie gdzie :gwizdanie:

super :good: jakby co bedziemy sie kontaktowac :wink4:

Opublikowano

uciekam, bede wieczorkiem. milej reszty swiat dla wszystkich i nie zalejcie sie zamocno dzisiaj :polew:

Opublikowano

uciekam, bede wieczorkiem. milej reszty swiat dla wszystkich i nie zalejcie sie zamocno dzisiaj :polew:

dzieki i wzajemnie :wink4:

Opublikowano

Co słychać chłopaki??

Opublikowano

Co słychać chłopaki??

a ja jeszcze w wyrku leze :decayed: