variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Sunday grupa krwi nie ma znaczenia, trzeba uzupełnić bank krwi, potrzebne są na tą chwilę 3 osoby
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Sunday grupa krwi nie ma znaczenia, trzeba uzupełnić bank krwi, potrzebne są na tą chwilę 3 osoby jesli aktualne tylko jutro to nie dam rady jutro od rana lece do Kaliszforni a w czwartek do Leszna. jesli piatek Cie urzadza to sluze pomoca
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Może Kuredu da radę , nie wiecie czy młodzik już wrócił? Nike w piątek też może być tylko od rana, dzien wolny się należy za oddanie krwi
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nike w piątek też może być tylko od rana, dzien wolny się należy za oddanie krwi wiem oddawalem juz krew nie raz... jeszcze 10 czekolad sie dostaje sluchaj - jak nie znajdziesz nikogo to daj znac w czwartek wieczorkiem i pojade. tylko pewnie jakies zaswiadczenie bedziesz chcial?
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mam kartkę na krew więc będzie wiadomo dla kogo - z góry dzięki
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 :bry:wszystkim bry co tak spokojniutko tu
wentyl Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 cześć kobiety i co tam dziś nowego :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a w porzo bardzo solidny dzień miałem http://xracer.pl/index.php?ref=125
wentyl Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a w porzo bardzo solidny dzień miałem http://xracer.pl/index.php?ref=125 no prosze wyścigi uliczne nono :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 19:57_________________________________________________Fajno a ja dzisiaj miałem odwiedziny w domku Nikuś wpadł w drodze powrotnej na Poznań byłem mile zaskoczony :good:
duluki Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 na wyścigi to w piątek wieczorkiem na Zawady :>
wentyl Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 na wyścigi to w piątek wieczorkiem na Zawady :> no ale trzeba mieć czym bo taczki nie mają szans chyba
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 na wyścigi to w piątek wieczorkiem na Zawady :> \byłem i nie było wyścigów ostatnio :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ale tu cisza dzisiaj ---to też spadam do roboty na nocke nara trzymka sie chłopaki do jutra :hi:
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Fajno a ja dzisiaj miałem odwiedziny w domku Nikuś wpadł w drodze powrotnej na Poznań byłem mile zaskoczony :good: dzieki jeszcze raz za herbatke :good:
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 i co tam dzisiaj porabiacie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 i co tam dzisiaj porabiacie :gwizdanie: wlasnie sasiedzi poszli... wcinam kolacje i dokanczam piwko
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 i co tam dzisiaj porabiacie :gwizdanie: wlasnie sasiedzi poszli... wcinam kolacje i dokanczam piwko a ja czekam aż mi się zechce frytki zrobić a nowy olej kupiłem
Rekomendowane odpowiedzi