Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem ze światłem stop! ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy , mam taki problem iż , zakupiłem 3 światło stopu (oryginalne na półkę), i podłączyłem je do przewodów wychodzących z prawej strony tylnej lampy , światło świeci ładnie , tylko problem jest taki że komputer ,pokazuje napis " Brems licht " jak odłączę 3 stop to wszystko wraca do normy " napis ok" ,prośba jest moja taka , jak to podłączyć aby wszystko grało , i nie było napisu Brems licht :confused4: pozdrawiam ,proszę o pomoc!

Opublikowano

Ja u siebie mam podłaczony 3-Stop poprzez przekaźnik i nie mam problemu z FIS-em, ewentualnie podłacz sie kablem przed modułem świateł Stop.

Opublikowano
  • Autor

kolego jak to zrobić , jestem drętwy w sprawach elektryki ,proszę pomóż , pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Ja przekaźnik mam umieszczony w bagazniku przy lewej lampie, musisz zaopatrzyc sie w zwykły przekaźnik z 4 nóżkami trzeba przeciągnąc +12 do przekaźnika, mase oraz +12 na cewke przekaźnika po wcisnieciu STOPU,

Opublikowano
  • Autor

kolego a nie masz zdjęć , jak to zrobić , masę oki +12 ok ale z ta cewka to nie wiem[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 13:43_________________________________________________halooo

Opublikowano

Musisz zrobić coś takiego:

3stop.jpg

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
  • Autor

Sławku czy mógłbyś wytłumaczyć mi to lepiej , w elektryce jestem cienki a nie chce nic spieprzyć .pozdrawiam

Opublikowano

Sławku czy mógłbyś wytłumaczyć mi to lepiej , w elektryce jestem cienki a nie chce nic spieprzyć .pozdrawiam

Prościej to już się chyba nie da.

Nie obraź się, ale może jednak będzie lepiej, jak weźmiesz sobie do pomocy kogoś bardziej oblatanego w elektryce.

Bo jeszcze jakieś zwarcie zrobisz...

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
  • Autor

no dobrze masa masą ,, wiem:) dalej mam + po wciśnięciu stopu , czyli gdzie go znaleźć? te------- co oznaczają?

+ stały gdzie znaleźć? i co do 3 światła stop , wytłumacz mi to trochę :)

Opublikowano

no dobrze masa masą ,, wiem:) dalej mam + po wciśnięciu stopu , czyli gdzie go znaleźć? te------- co oznaczają?

+ stały gdzie znaleźć? i co do 3 światła stop , wytłumacz mi to trochę :)

Wybacz Kamil, ale to co jest na rysunku, to są podstawy, rzeczy najprostsze.

Jeśli z tym masz kłopot, to jednak odpuść sobie tę robotę, albo znajdź na miejscu u siebie jakiegoś elektryka, który ci pomoże, bo sam to jeszcze sobie biedy narobisz.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
  • Autor

no dobrze . w takim razie dziękuje , pozdrawiam