Dev Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Koledzy co myślicie o takim zestawie na tył? Za tą cene ? http://allegro.pl/tarcze-klocki-tyl-audi-a4-b5-95-00r-bosch-i1250633401.html musisz tylko sprawdzic jaki masz zacisk na tyle alu czy żeliwny
krzysmaj Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 raczej żeliwny dokładnij sprawdze jutro.. Jakie są różnice wynikają z tego czy jest dural lub żeliwo?
graba83 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam Podepne sie Przykładam się do wymiany hebli z przodu i mam pytanko czy zestaw trw (klocki + tarcze weglone czy naweglane ) to zestaw w miarę wytrzymałosciowy? Czy w a4 jakoś specjalnie trzeba podchodzić do wymiany płynu hamulcowego?
Dev Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 wymieniaj hamulce i nie wymyslaj, sposob wymiany znajdziesz na forum
Pretor Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ja jakiś czas temu wymieniłem tarcze i klocki z przodu na TRW i jestem jak na razie bardzo zadowolony. Hamują lepiej niż ATE które były poprzednio.
krzysmaj Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Wygląda na to że nam żeliwne bo podrdzewiałe chyba że na dural osiadł jakiś syf... A wracając do pytania jak oceniacie firmę BOSCH jeśli chodzi o hamulce ? I jak ta cena ma sie do oryginalności zestawu ?
Dev Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 A wracając do pytania jak oceniacie firmę BOSCH jeśli chodzi o hamulce ? pytanie zadawane na tym forum chyba juz tysiąc razy firma Bosch nie produkuje hamulców, ma podwykonawców w tym przypadku firme Pagid (i nie tylko) hamulce bardzo dobrej jakosci w stosunku do ceny
Rekomendowane odpowiedzi