Kali S4 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Czy wahacze od B5 podejdą do B6, czy czymś się różnią?
grabson765 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 nie podejda napewno bo sie roznia swozniamy chyba ale napewno nie beda pasowac
Kali S4 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Panowie,czy jesteście tego pewni? nikomu nie ujmując,ale dzisiaj w sklepie gostek zapewniał mnie że tylko dolny przedni jest inny(sworzeń) , zaś pozostałe takie same ,więc jak to jest?
JeriLee Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Hej chłopaki, ja do swojej B5 lift z 2001 założyłem z B6, ale nie pasuje łącznik stabilizatora i wahacz dolny ze względu na grubość sworznia jak pisał kolega wyżej
Kali S4 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 nie podejda napewno bo sie roznia swozniamy chyba ale napewno nie beda pasowac Niestety nie podejdą nie ma takiej opcji a więc Panowie uświadomię Was żebyście nie wprowadzali innych w błąd ,otóż tak jak napisałem wyżej wszystkie wahacze pasują oprócz przedniego dolnego-sprawdzone
BARTOLL Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 A to cenna info jak sprawdzone to mam nadzieję ze założone w a4
Kali S4 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 mam nadzieję ze założone w a4 już zapomniane że założone,cisza nastała
Kwinto69 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kali dzisiaj byłem nad Pilica i podjechałem do tesco w jedną uliczkę się wbiłem a tam same
Rekomendowane odpowiedzi