Lukass_83 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Cześć jak mam miernikiem sprawdzić czy jest przepływ prądu pomiędzy drzwiami a słupkiem te kostki są nierozkładalne miernik nie wejdzie w większość gniazdek w drzwiach
zuloo Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Co ci nie działa? pewnie kabel w gumie przełamał się. Przy słupku możesz wypiąć kostkę
Lukass_83 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Wizualnie kable wyglądają prawie ze ok poza małymi przetarciami dlatego chcem sprawdzić miernikiem nie działa mi lampka w drzwiach dioda od alarmu i sam alarm no i central, nie pokazuje tez otwartych drzwi na komputerze czy jedyny sposób to wciśniecie małego przewodu w kostki?
zuloo Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Można i tak jak piszesz. Bezpieczniki sprawdzałeś?
Lukass_83 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Bezpieczniki sprawdzone jak wyciągnąć ta różowa spinkę na słupki próbowałem ja ciągnąć w każda stronę
sir_Gustavo Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 na górze masz różowe zabezpieczenie, przesuwasz je w kierunku tyłu pojzdu i po zwolnieniu blokady kostkę wyciągasz na zewnątrz, przemierz sobie kabelki między kostką przy słupku a tą przy silniczku w drzwiach ruszając nimi na boki bo może być gdzieś wewnątrz przerwa
Rekomendowane odpowiedzi