Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Problem z czujnikami cofania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam orginalne czujniki cofania i mam pytanie nie tak dawno wymienilem jeden teraz padl mi drugi inny na alegro kupilem za 50 zl ile kosztuje orginalny i czy one sie tak bardzo psuja ze w ciagu roku pada mi dwa jest moze mozliwosc naprawy tych czujnikow prosze o odpowiedz

Opublikowano

jest możliwość że jest coś nie tak na wtyczce (mało prawdopodobne ale lepiej sprawdzić), co do naprawy to raczej się nie da

cena dla 4B0 919 275 B wg. Gajosa to 303,63 zł

Opublikowano
  • Autor

to nie wtyczka bo raz padl mi lewy a teraz prawy więc może tak się psują co wy na to

Opublikowano

jak to nie wtyczka to czujnik jest zepsuty i wymieniaj, nic nowego nie usłyszysz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

moze ktos doradzi jak omalowac te czujniki kupic spraj czy dawac do lakiernika [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 15:48_________________________________________________nikt nie chce pomuc jak omalowac te czujniki pytam bo nie chce ich uszkodzic

Opublikowano

Ja kupiłem w ASO zestaw: lakier bezbarwny +mój kolor nadwozia po VIN za 40 zł (jest jeszcze wersja za 80 zł w spray). W tym moim zestawie to jest jak lakier do paznokci. Pędzelkiem się maluje. Efekt wystarczający, nie odróżnia się wogóle od zderzaka

Opublikowano
  • Autor

ok ale przed malowanie stara farbe przytarles czy nie i pozniej pedzelkiem na koniec lakierem bezbarwnym i tyle

Opublikowano

Leciutko zmatowiłem aby się lakier lepiej trzymał. Kupiłem taka gąbeczkę ścierna, lekko czujniki nią przetarłem. Pędzelkiem pomalowałem kolorem. Po około pół dnia w temp pokojowej wysechł i pomalowałem bezbarwnym. Na pierwszy rzut oka nie wyglądało to najlepiej. Różna grubość lakieru w różnych miejscach, ale po zamontowaniu nic się w oczy nie rzuca