Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zmiana lamp na dzielone S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie-czy zmieniajac swoje lampy(mam typ Bosch H7+H7+H1)na dzielone S4 jak na tej aukcji -----> http://moto.allegro.pl/nowa-lampa-przednia-prawa-audi-a4-s4-94-98-i1221527849.html beda do nich pasowac kierunkowskazy Bosch-a?Czy te lampy sa tylko pod xenon czy w soczewke moge poki co zalozyc zarowke H7?Czy ktos sie orientuje co i ile treba przerabiac w ori wiazce elektrycznej pod reflektory?

Opublikowano

kolego nic nie musisz przerabiać jeśli chcesz założyć xenon a jesli chcesz zwykła żarówke to niestety nie podejdzie bo tam jest tylko gniazdo na żarnik d2s i na h7 czyli długie kierunek podchodzi jak w orginale ja sobie takie kupiłem i jestem bardzo zadowolony wyjmujesz stary reflektor wkladasz nowy i pomykasz polecam tą aukcje http://moto.allegro.pl/audi-a4-s4-94-98-reflektor-lampa-xenon-l-p-kpl-i1253254636.html ja kupiłem właśnie tam i taniej niż u tego gościa co pokazałeś

Opublikowano

kolego nic nie musisz przerabiać jeśli chcesz założyć xenon a jesli chcesz zwykła żarówke to niestety nie podejdzie bo tam jest tylko gniazdo na żarnik d2s i na h7 czyli długie kierunek podchodzi jak w orginale ja sobie takie kupiłem i jestem bardzo zadowolony wyjmujesz stary reflektor wkladasz nowy i pomykasz polecam tą aukcje http://moto.allegro.pl/audi-a4-s4-94-98-reflektor-lampa-xenon-l-p-kpl-i1253254636.html ja kupiłem właśnie tam i taniej niż u tego gościa co pokazałeś

A jakiej firmy lampki?

Opublikowano

kup sobie takie kierunki jak moje (po zimie kupie nowe bo te juz mi troche zmatowiały i nie chcą iśc na ugode i sie zregenerować)...co do zamiennika szukaj DEPO albo używek ORGINALNYCH, ja kupiłem uzywki orginalne, wypolerowałem sobie na warsztacie szybki i jet malina. Mozna na allegro też znaleść takie lampy na żarówki H1, szybciej i taniej kupiż HIDY do nich, bo na D2S juz nie ma tak dużo HIDÓW a orginalne xenony troszkę juz kosztują...ja okazyjnie ogrginalne przetwornice AUDI i nowe żarniki PHILIPS kupiłem 350zł

13e90edee3fe550fmed.jpg