Opublikowano 5 Października 201015 l Witam Zamierzam zmienić swoją BNS 5.0 na RNS-E czy wszystko bedzie pasować p&p czy trzeba coś przerabiać z podłączeniem bo niebardzo sie orientuje w temacie? Z góry dzieki za odpowiedzi. pozdrawiam
Opublikowano 5 Października 201015 l ..do przełożenia jeden kabelek a konkretnie linia diagnostyczna :gwizdanie:
Opublikowano 5 Października 201015 l siedze w pracy i nie mam schemacików jak dojade do domciu to napisze co i jak
Opublikowano 5 Października 201015 l rozpiska RNS-E jesli nie masz zmieniarki ani systemu Bose to sprawa jest prosta przepinasz tylko pin z wtyczki 7C Bnsa do wtyczki 5B Rnsa i powinno zachulać jeśli masz system bose i zmieniacz to na pw podeśle ci rozpiske pinów BNs
Opublikowano 6 Października 201015 l rozpiske RNS-E masz post wcześniej a BNS podeśle na pw jak wróce z pracy
Opublikowano 8 Października 201015 l Autor domin79 mógłbys podesłać jeszcze rozpiske pinów BNS? Co bedzie jeśli nie podepne tej lini diagnostycznej?
Opublikowano 8 Października 201015 l domin79 mógłbys podesłać jeszcze rozpiske pinów BNS? Co bedzie jeśli nie podepne tej lini diagnostycznej? ..nie połączysz sie vagem z navi a co za tym idzie nie zakodujesz jej pod auto a to oznacza same problemy
Opublikowano 25 Listopada 201015 l @domin 79 mam prośbę, planuje w miejsce BNS-a wsadzić RNS-E (mam zmieniarkę) proszę o podanie koniecznych modyfikacji okablowania. Z góry dziękuję
Opublikowano 25 Listopada 201015 l @domin 79 mam prośbę, planuje w miejsce BNS-a wsadzić RNS-E (mam zmieniarkę) proszę o podanie koniecznych modyfikacji okablowania. Z góry dziękuję ..przepinasz tylko pin z wtyczki 7C Bnsa do wtyczki 5B Rnsa ,cała reszta kabelków pozostaje bez zmian (chyba że masz system BOSE) poglądowa rozpiska RNS-E wyżej