bimek Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Witam klubowiczów :a4fan:od tygodnia przy przekraczaniu 2500 obrotów słychać takie wibracje jakby gdzieś była lużna podkładka .Spoczątku wydawało mi się siedząc w środku że to w okolicy kokpitu ale jak otworzyłem maskę to wydaje mi się że w okolicach wlewu oleju nie wiem co to może być.Wiem że trudno będzie wam coś mi poradzić ale może ktoś miał coś podobnego z góry dziękuję
marcys Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 u mnie były jakieś dziwne wibracje pod maską,okazało się że brakowało mi jednej spinki w obudowie filtra powietrza. jak ręka odjał :th:
Gość NUTI Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Wiesz może to naiwne ale ściagnij sobie pod silnikiem osłone, może tam coś sie znalazło i podskakuje.
bimek Opublikowano 23 Września 2007 Autor Opublikowano 23 Września 2007 wiesz najwyrażniej to słychać w środku siedząc otworzysz maskę to przy tym szumie jaki wydaje silnik podczas pracy ciężko jest dokładnie sprecyzować to miejsce
Rekomendowane odpowiedzi