Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Obszywanie foteli skórą warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja zmieniłem zwykłe stołki na sportowe (skóra+alcantara )i fotel kierowcy był trochę zmechacony ale zwykła maszynka do golenia załatwiła sprawę i teraz jest jak reszta siedzeń(koloru też niezmieniła) co do tego czy jest zimna jeszcze nie podłączyłem grzania ale narazie nie czuję różnicy niż przy zwykłym materiale a wygłąd i komfort o niebo lepszy także polecam takie połączenie samej skóry bym niechciał

Opublikowano

Panowie to ja jeszcze raz odgrzeję starego kapcia :decayed: Chodzi o obicie foteli ancantarą.. jak wygląda pielęgnacja takiego materiału? Czy kolor z czasem ulega wyblaknięciu? Czy w zimie w zadek zimno? :gwizdanie:

Jesli ORI alcantara (bardzo drogi material u tapicera) to nic poza mechaceniem po czasie dziac sie nie bedzie. Natomiast jesli bedzie imitacja alcantary to z kolorem moze byc roznie. Znajomy tapicer odradzil mi czarna alcantare bo na sloncu po czasie zrobila sie lekko granatowa - mowa o NIE ORI materiale.

Opublikowano

Natomiast jesli bedzie imitacja alcantary to z kolorem moze byc roznie. Znajomy tapicer odradzil mi czarna alcantare bo na sloncu po czasie zrobila sie lekko granatowa - mowa o NIE ORI materiale.

to po 5 latach moze byc rozowa :tongue4: i zdecydowanie bez wierzgania na fotelach :polew:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdyby kogoś z Lublina i okolic interesiła nowa, przyzwoita skórka w przystępnej cenie - SKINCAR (603363465). Chlopak wklada serce w robote, jak mi wydziergał beemeczke to na pniu sprzedalem, a myslalem, ze już na zawsze u mnie zostanie.