grześ jeż Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Mam ostatnio problem,bo nie wiem od czego zależy u mnie,że raz szyby mi działają,a raz nie!? Czasem podjezdzam pod MC DRIVE i jestem zmuszony wyjśc z auta bo za cholere szyby nie chcą chodzić,a czasem jak im się ubzdura to śmigają az miło.Auto nigdy nie było uderzone...więc gdzie szukać ewentualnych niezgodności,bo raczej jakieś zwarcie wykluczam.Pozdro Dodam jeszcze,że jak działają to obie,a jak nie działają to tez w parze.
wojtek26 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Sprawdz czy jak nie działąja to jest podświetlenie przycisków i podepnij VAG-a i sprawdz błedy
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Sprawdz czy jak nie działąja to jest podświetlenie przycisków i podepnij VAG-a i sprawdz błedy sprawdz jeszcze laczenie miedzy drzwiami a slupkiem przednim ( taka guma ) gdzies pewnie kabelki sie przelamuja
Rafal-L Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Przewaznie kabel plusowy na laczeniu idzie sie rypac ja tak mialem.
grześ jeż Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Bardzo możliwe.Bo ostatnio mi też przerywało na głośniku w drzwiach więc przypuszczam,że coś będzie jednak w tej gumie się działo.
Rekomendowane odpowiedzi