Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL b5] Regeneracja kierownicy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ladna kierke tyle ze juz wytarta troszke

Czy ktos sie bawil w regeneracje typu cos takiego?

http://moto.allegro.pl/renowacja-kierownicy-zestaw-zrob-i1253885855.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moja mama zamowila kiedys cos podobnego na allegro.pl do regeneracji skorzanej tapicerki w swoim aucie, oczywiscie chcac nie chcac synek skubnal i wybrobowal na swojej kierownicy:P

Efekt za***isty tylko ze zabieg musialem przeprowadzic 3 razy zeby wszystko ladnie pokrylo i zrobilo sie trwale;)

Nic sie nie wyciera a kiera jak nowa:) CO prawda nie wiem czy to bylo dokladnie to samo co sam znalazles ale podejzewam ze tez powinno byc dobre:) W koncu nawet na aukcji zapewniaja Cie ze produkt produkcji "zagranicznej":P hehe:)

Sprobowac nic nie zaszkodzi:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Osobiście używałem Barwiko Renoskór, kolego nie rozumiem po co przepłacać za cos co kosztuje 30zł jak za POLSKIE barwiko płacisz chyba 4,50 od producenta !!! I to jest zaje*** moim zdaniem, sam malowałem i już 3miesiac na tym jeżdżę i zero zużycia, do tego tylko dokupisz jakiś rozpuszczalnik, zmywak do naczyń i jedziesz :gwizdanie:

30 zł toć to zdzierstwo!!!

Opublikowano
  • Autor

Osobiście używałem Barwiko Renoskór, kolego nie rozumiem po co przepłacać za cos co kosztuje 30zł jak za POLSKIE barwiko płacisz chyba 4,50 od producenta !!! I to jest zaje*** moim zdaniem, sam malowałem i już 3miesiac na tym jeżdżę i zero zużycia, do tego tylko dokupisz jakiś rozpuszczalnik, zmywak do naczyń i jedziesz :gwizdanie:

30 zł toć to zdzierstwo!!!

MERCI WIELKIE przez duze W :kox::hi: jak bys jeszcze kolego zdradzil gdzie taki Renoskor dostane za 4,5?

Opublikowano
  • Autor

Ooooooo dokladnie Renoskor ! To samo znalazlo zastosowanie na mojej kierce:)

Gdzie? Allegro.pl Twoim przyjacielem:P

http://allegro.pl/farba-lakier-do-skor-skory-renoskor-wilbra-16ko-i1270041214.html

aha aha dziekowac dziekowac

A ze widze watek chyba w miare ciekawy zwlaszcza dla tych co maja piekna kierke od S ale powycierana... bawil sie ktos w lepienie skory takim ala szpachla?

Opublikowano

eSka eSka na inna szkoda byloby mi wydawac az 10zl:P

a co do szpachla szpachla skorzanej to niestety nie jestem w stanie nic powiedziec nigdy nie praktykowalem w sumie to nawet nie slyszalem:)

ale szukaj moze ktos cos poradzi:)

Opublikowano
  • Autor

Dzieki wielkie lolek3003 powiem tak zamowie u tego goscia z tej aukcji... szpachle widze tez maja... i zrobie foto relacje :evil::hi: