Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam i zapraszam :wink4:

STYCZEN - Najładniejsze zdjęcie A4 na forum kalendarz 2012 - GLOSOWANIE!!!

Ankieta rusza od 16lutego, zapraszam rowniez do wysylania zdjec na konkurs w tym roku do kalendarza dostaja sie na kazda strone 4 zdjecia, a wiec wieksza szansa na zobaczenie swojego furacza w przyszlym roku na scianie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Uuuuaaa forum ogloszen nam sie zrobilo :polew: ale nie mam nic przeciwko :gwizdanie: w koncu po to to jest wszystko :cool1:

Wlasnie dostalem info ze paczka z zabawkami WYSZLA od kolegi Jarko wiec jutro najpiezniej w piatek bedzie wszystko u mnie :decayed:

Rozdawal zabawki bede oczywiscie na spocie ktory przypominam ze jest w ten piatek o 19 :kox:

Opublikowano

Panowie sprowadziłem śliczne Audi A4 96 rok, 1.6 - jakbyście słyszeli że ktoś chce kupić to można link podesłać

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17491426

Jak dobrze to widziec... a nie AUDI A4 1.8 srebrne...Zaplakałbym się a Ty byś Qr**ami rzucał! Ale fakt faktem środeczek w stanie idealnym![br]Dopisany: 16 Luty 2011, 17:38_________________________________________________Maniek wrzuc fote swojego przodu... :gwizdanie: bo coś słyszałem, że się zmieniło... :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

No też się cieszę że nie zamieniłem. Tyle już rzeźbiliśmy przy moim że szkoda mi. No zmieniło się zmieniło. Foteczki wrzucę niebawem. Muszę najpierw zrobić.

Opublikowano
  • Autor

Dobra Pany wszystkie zabawki doszly w nienaruszonym stanie :cool1:

Do zobaczenia jutro bede napewno ale raczej zdradze marke i mastachem bede... ;(

Opublikowano

WHY?? :shocked: gazu zabrakło?? :polew:

Opublikowano
  • Autor

ta gazu :thumbdown: lociec na jakis pogrzeb jedzie :disgust:

Opublikowano

Witam Panowie

Uważam, że to bardzo fajny pomysł. Juz drugi raz ktoś mi wysłał zaproszenie, ale niestety brak czas i praca nie umożliwiają mi uczestniczenia w takich zlotach. Sądzę, że może marcu lub kwietniu znajdę chwilkę i z chęcią pojawię się o umówionej godzinie. Na pewno pomęczę trche kolegę od A4 2.6, żeby posłuchać jak chodzi ten piekny motor. Miałem przyjemnośc jechac kiedyś takim ponad 2000km więc wiem jaka to przyjemność z jazdy, zwłaszcza jak sie ma ten motor pod maską. ja mam niestety ze względów finansowych czterocylindrowca ale za to mocnego:)

Opublikowano
  • Autor

Witam kolege Mazbiny

sory za ten drugi raz... nie notuje komu wysylam, pamietam tych co sa na spotach i co sie tu udzielaja wiec zapraszam by zagladac czesciej :hi:

co do v6 2.6 to :embarrassed::kox::notworthy::a4fan:

Opublikowano

Witam kolegę MAZBINY :hi: motorek taki jak mój :good: Może jednak teraz w piątek się skusisz? Mamy spotkanie o 19 pod matexem ale potem kolo 20 jedziemy na szybowcowe więc możesz dojechać. Zapraszamy :decayed:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 20:30_________________________________________________Arre bo zaraz dojdziesz... :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

tia dojde przy moim mastachu chyba :bag::disgust: a Tobie jutro kalendarza zapomne :bicz::tongue4:

Opublikowano

Kłopot w tym, że będę dopiero ok. 20-tej w jeleniej, obecnie szkolonko w Niemczech. Na pewno się pojawię na jakims spotkaniu, ale jutro to będzie trudne, może spróbuję. Mam sentyment do A4 z V6, cholerny, dlatego nie omieszkam zamęczyc pyataniamy posiadaczy tych V6, o ile tacy na spotkaniu będą. Zreszta zawsze jest dobrze powymieniać sie doświadczeniami i jazdami testowymi. Takie spotkania to świetny pomysł.

Opublikowano
  • Autor

Wpadaj kolego nawet po 20 na szybowcowa pogadac... zobaczysz fajna paczka tu sie nasza kreci ;) nawet na pol godzinki zajechac mysle ze warto :hi:

Opublikowano

No zobaczę, a takie spotkania to samemu czy z kobitami przyjeżdżacie, pytam żeby na przyszłośc wiedzieć:) A Ty będziesz tym swoim 2.6?

Opublikowano
  • Autor

Mozesz przyjechac z kim zechcesz... kobitka kochanka matka babcia... :wink4:

na 99 % 2.6 jeszcze nie wroci do 19 z jakiegos opola :disgust:

bede za to 2.5 mastachem :bag::facepalm:

chociaz 1 % zawsze jest wiec nigdy nic nie wiadomo :gwizdanie:

Opublikowano

Arek to moze staremu dasz mastera?? :polew: zapowiada się ze snieg pitolnie wiec dobrze ze bedziemy mieli miejsce gdzie usiąść w cieplym. Chociaż ostatnio w kuropatkina aucie to czułem sie właśnie jak jakis cieply... :polew: MASAKRA!

Opublikowano

a ten mastach, co to jest? Widziałem to:facepalm: więc przypuszczam, że rewelacja to nie jest:)