Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jesli jestes tu pierwszy raz i jestes z rejonu JG lub okolic przywitaj sie, lub pytaj smialo co Cie interesuje ;)

Spotykamy sie od czasu do czasu na Tzw. Spocie po to by porozmawiac o autach czyli AUDI A4,
wymienic sie doswiadczeniami, zasiegnac opinii itp itd jak rowniez porozmawiac o wszystkim ;)

Na spociku ktos zazwyczaj ma kabelek VAG i kompa wiec mozliwa diagnoza

ZAPRASZAM w imieniu swoim i kolegow :hi:

Jesli ktos by mial pytania do mnie (moge doradzic w sprawie opon) dzwonic smialo byle nie w nocy :decayed:600 043 141

Najblizszy spot bedzie 19.10.2014 GODZ. 19 ul. SUDECKA parking obok hotelu MERCURE na przeciwko starego cmentarza :grin:

Edytowane przez arre

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 201,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kiedy i gdzie??? Z racji że nie raz nie zagladam na forum kilka dni bądz lukam tylko w niektóre działy prosiłbym o jakieś info o spocie gdyby był na gadulca 17625069

Opublikowano
  • Autor

Czy ja wiem kiedy mozna w tygodniu wtorek-sroda? jakis wieczorek a gdzie? gdzies centrum? jakis orlen by kawke wypic? albo bp? kolo tesco?

Czekam na wiecej chetnych z Jeleniej...

Opublikowano

Ja również byłbym chetny na jakiegoś spocika;)

Opublikowano
  • Autor

Prosze o podanie kiedy najbardziej pasuje ( dzien tygodnia i godzina) i gdzie w jeleniej gorze spocik

Opublikowano

Co tak mało chętnych?:)

Opublikowano
  • Autor

Tez bym chcial wiedziec :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano

Widocznie w Jeleniej Górze jest mało A4 z Bogatyni mam 70km to trochę za daleko żeby wypić kawę, ale pozdrawiam wszystkich z okolic byłej stolicy, jeżeli ktoś chce kupić A4 1,9 AFN sedan rocznik 98 to mam na zbyciu.

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie malo a4 w Jg nie ma ( sporo jest )... tylko widocznie wlasciciele sie nie udzielaja lub nie interesuje ich to czym jezdza :no:

Ale licze na to ze 4-5 fascynatow na spociki sie znajdzie :hi:

Opublikowano

Ja w sumie tez bym sie pisal. A miejsce jakie bym proponowal to SZYBOWCÓWA w Jeżowie!Jak bedzie pogoda to i fajne foty by wyszly:)Z tego co wiem to i jakies piwko, kawa, herbata tez sie znajda. A kiedy? - to juz obojetnie. Caly czas jestem na miejscu. Z tego co wiem to jeszcze jeden znajomy z A4 tez by sie pisal. Jak juz bedzie konkretny termin to dajcie znac.Pozdro

Opublikowano
  • Autor

to jest nas 3-4 wiec trzeba dzialac ;) termin? hmmm w tygodniu wieczorek szybowcowa mi pasuje tak samo jak i dowolne inne miejsce wiec czekam koledzy na info kiedy wam pasuje :gwizdanie: ;)

Opublikowano

Może teraz w piątek? Godzina każda między 14 a 22 :good: ??Oczywiście fajnie by było jakby jednak troche wiecej Nas przybyło:)

Opublikowano
  • Autor

hmm piatek :mysli: w piatek robie do 16 zreszta jak i caly tydzien i nie wiem czy do panny nie pojade :mysli: kurcze...

Opublikowano

No Panowie jest już prawie czwartek. Trzeba coś ustalić. Ten piątek to dobry pomysł. Ja z kolegą Dogasso się piszemy.

Opublikowano
  • Autor

Dobra koledzy to ustalmy cos konkretnie jak jest dwoch na piatek to ja jako ten co to zapoczatkowal postaram sie dopasowac :gwizdanie: tylko najlepiej tak 18?19? i czwarty kolega zyje? Raker?

Opublikowano

Żyje żyje,ze mną trochę ciężko bo niby pracuje do 18 ale jak jest więcej roboty to dłużej.Ale postaram się skończyc normalnie:)Czyli miejsce spotkania góra szybowcowa ten piątek?

Opublikowano

o to może też wpadnę:) a ile jest osób?

Opublikowano
  • Autor

o to może też wpadnę:) a ile jest osób?

Ty kolego byl bys 5... jestem ja Raker Maniek85 i Dogasso

Wszystkim pasuje szybowcowa? nie lepiej pod tesco? na szybowcowa mam z cieplic kawalek :gwizdanie: ale jak wszyscy chca to dojade :kox:[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 09:11_________________________________________________I proponuje najbardziej neutralna godzine 19 by kazdy zdarzyl

Opublikowano

mi bardziej pasowało by pod tesco i myślę że to lepsza miejscówka z racji tego że o 19 jest ciemno a tam jest oświetlenie :>

Opublikowano

Pod Matexem?