Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dogas nie bój nic egzamin juz masz zdany bo nie wiem czy wiesz ale jedziemy wszyscy rano prosto z grila żeby Ciebie wesprzeć klubowo :polew: :polew: więc EGZAMS NA 5!!!

bariz coś w twoim rejonie duuużo bocianów lata... uważaj na tym pępkowym :naughty:

szkoda że arre i burus nie dadzą rady więc będe musiał godnie reprezentować w koszulce Arka :polew:

[br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 09:39_________________________________________________zadzwonie jeszcze do Karola może przyjedzie chociaż na chwile liste obecności podpisać :tongue4:

w kontakcie panowie :hi:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bariz z tymi przewodami do klimy to zawsze jest tak jak sie samemu odkręca. Ja sam jedną chłodnice zrypałem bo gwint się sciął. A w servisie klimy powiedzieli że to normalne. Drugą też troche przeorałem ale poszedł PoxiPol i jakieś inne tajemne środki i już prawie 2 lata śmiga i nic nie puszcza. Z tym aluminium tak jest. A reszte gratów to musisz szukać dalej bo ja nie mam nic z tych rzeczy...

Opublikowano

ok dzięki dogas ja nie odkręcałem jak kupiłem to już wąż był trachnięty ... :thumbdown:

i nie mogę nawet z 2 obroty zrobić ale ok szukam po allegro ...miłego grillowania

pozdr

Opublikowano

no nie dam rady dziś jestem u swojej pięknej i idziemy do jej znajomych na grila, było to zaplanowane dużo wcześniej wiec sami rozumiecie

Opublikowano

Panowie co tu taka cisza po grillu? Impreza za***ista była. Wielki ukłon :notworthy: dla Mirka za przygotowanie i super klimat. Naprawdę kto nie był niech żałuje. A jedzenie.... Mirek jesteś mistrzem !!! Ten kociołek i karczuszek mistrzostwo świata normalnie.

Opublikowano

no koledzy dawajcie jakieś fotki z tej imprezki :naughty:

Opublikowano

Siemanko,ja wlasnie dzisiaj wrocilem z obczyzny,szkoda ze sie spoznilem na grilla :confused4: Na nastepnym spocie bede na 100% bo sie troche opuscilem w tym temacie :wink4:

Opublikowano

Ja do dzisiaj nie mogę dojść do siebie! Az mam zakwasy ze smiechu! :kox: Grill 1KLASA! Co do jedzenia się nie wypowiadam bo od tego grila u Mirka jedzenie w domu mi już tak nie smakuje :notworthy: POEZJA :evil:

Opublikowano

Mireczku GRIL PIERWSZA LIGA :good: Jedzonko wysmienite :good: Podziekuj w naszym imieniu żonie i córce za gościne :hi:

imprezka jak najbardziej udana na 5!!!

Opublikowano

Witam wszystkich !!! Dziękuje koledzy za te pochwały , bardzo sie cieszę że wam smakowało i będziecie chcieli przyjąć zaproszenie na nastepnego Grilla :)!!! Po tak miłych gościach to aż miło wspomnieć.Było super :good: Bardzo mnie zawiedliście że nie było wszystkich na Niedzielnym rosołku !!!! :) Serdecznie wszystkich pozdrawiam . A oto dwie zachęcajace fotki na następne spotkanko !!!

DSC07041.jpg

DSC07036.jpg

Opublikowano

nie no fotki jak sie patrzy :good: Mireczku kiedy można podjechac i przejąć wszystkie zdjęcia? ja jestem jak najbardziej za kolejnym spotkaniem :naughty: a rosołek jeszcze zjemy pamiętam każda niedziela po mszy św w pobliskim kościele godz. 13.00 :polew:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 19:55_________________________________________________a jak by tak jeszcze wszyscy w koszuleczkach klubowych byli... :gwizdanie:

Opublikowano

nie no fotki jak sie patrzy :good: Mireczku kiedy można podjechac i przejąć wszystkie zdjęcia? ja jestem jak najbardziej za kolejnym spotkaniem :naughty: a rosołek jeszcze zjemy pamiętam każda niedziela po mszy św w pobliskim kościele godz. 13.00 :polew:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 19:55_________________________________________________a jak by tak jeszcze wszyscy w koszuleczkach klubowych byli... :gwizdanie:

Po foteczki zawsze można podjechać ... telefonik i na pewno się umówimy :) Pozdrawiam
Opublikowano
  • Autor

Helol :slina:

Fajnie ze sie dobrze bawiliscie i zaluje bardzo ze mnie nie bylo ale pracuje juz od jakiegos czasu nad swoim klonem tyle ze nikt nie chce mnie sklonowac :disgust::evil:

niestety w dwoch miejscach jednoczesnie byc sie nie da... w pracu urwanie du... w domu tez kostke klade w chwilach wolnych i sam nie wiem za co mam sie zabierac...

w piatek na spocie na chwile bede oczywiscie bo potem na lwoweckie do lwowka jade zreszta moze bedzie tak ze bede mial 3 miejsca wolne i kierowce bede mial tez na powrot wiec jak by chetni byli to mozna sie ewentualnie zglaszac wstepnie... :hi:

pozdro dla ekipy :kox:

Opublikowano

Panowie nie stety nie będe mógł jutro pojawić się na spociku i spotkać w tak doborowym towarzystwie którym jesteście :confused4:

rano lece do Limanowej za Kraków i nie stety nie jest to wesoła wycieczka... ;(

Pozdrawiam koledzy i udanego spota :hi:

Opublikowano

Mnie też nie będzie.

Opublikowano

no ja też odpadam mam w robocie 2 zmianę i chyba nie będę bywał na spotach :( :( :( bo spoty wybadają co dwa tygodnie a ja mam wtedy 2 zmiany :( :( :(

no chyba że się dacie namówić aby spoty odbywały się w sobotnie popołudnie :wink4:

Opublikowano

mnie tez nie będzie...siedze cały weekend w Legnicy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

He he to chyba tylko ja bede :kox: za 2 tygodnie za to mnie nie bedzie bo jade na urlopik maly :naughty:

Opublikowano

no i jak tam dzisiejszy spot? odbył się?

Opublikowano

Odbyl sie,byly 4 auta :naughty: