beemek88 Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Otóż mam problem z przednimi głośnikami w moim avancie (nie działają głośniki w drzwiach przednich ani od strony pasażera ani od kierowcy).Rozebrałem konsole i moim oczom ukazały się dwie kostki iso,czarna zasilająca i pomarańczowa od głośników.Mój problem polega na tym że w tej pomarańczowej brakuje kabli,powinno być 8 na 4 głośniki a są tylko 4 na głośniki tył.Gdzie szukać tych kabli do głośników z przodu? zauważyłem ze z całej wiązki przewodów 4 idą do kostki iso a pozostałe do jakieś dziwnej złączki.Widać to na tej fotce:
nobile Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Jak masz oryginalne radio to w pomarańczowej powinny być chyba tylko 2 kabelki. jakie masz radio?? Sprawdziłeś w ustawieniach radia czy nie masz przodu ściszonego?
beemek88 Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Radia nie mam oryginalnego.Ty jakieś firmy "Biedronka".Sprawdzałem i nic to skoro w pomarańczowej mają być tylko kable pod 2 głośniki tył to gdzie szuka kabli od przednich??[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 08:28_________________________________________________znalazłem dzisiaj jak grzebałem ucięty kawałek instalacji od czego są te kabelki???? [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 13:14_________________________________________________kolory kabelków: 2 niebiesko czarne 1 czerwono czarny 2 brązowe 1 żółty 1 brązowo biały 1 brązowo czarny
Rekomendowane odpowiedzi