antonio Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Witam, Panowie podpowiedzcie czy po zakupie zaślepki AIRBAG kierownicy trójramiennej da się przełozyć bebechy z poduchy kierownicy czteroramiennej :?: z takiej na taką przy rezaniu MU-FU w B7 mając AIR-BAG z kierownicy 4 ramiennej może udałoby się to wyrezać tylko kupując kierownicę trójramienną i zaślepkę no i oczywiście moduł Q wraz z wiązką podusi
MAJKI Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Jak kupisz zaślepke do 3 ramiennej kiery to da sie, odginasz 3 blaszki z tyłu poduchy, odkrecasz chyba 3 śruby imbusowe i wyciagasz całe bebechy i osobno masz samą zaślepke. Ja akurat tez tak chciałem zrobic ale kupić zaślepke do 3 ramiennej z b7 w szarym kolorze graniczyło z cudem i jednak wziałem komplet z kierą i wiazkami Na czerwono zaznaczone co trzeba odkrecic i odgiać Uploaded with ImageShack.us
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ktos z Was moze wykonal taka operacje? Chce dokladnie to samo zrobic ale zaslepka kosztuje 150zl i wole sie upewnic czy jest sens
antonio Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ktos z Was moze wykonal taka operacje? Chce dokladnie to samo zrobic ale zaslepka kosztuje 150zl i wole sie upewnic czy jest sens ja pytałem czy się da ale jeszcze nie wykonałem bo kolega narazie cierpi na brak PLNów
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ktos z Was moze wykonal taka operacje? Chce dokladnie to samo zrobic ale zaslepka kosztuje 150zl i wole sie upewnic czy jest sens Da sie tak jak pisałem 10 min roboty to max A dla Ciebie Wojtek to wogole nie bedzie problemu rezaczu
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ktos z Was moze wykonal taka operacje? Chce dokladnie to samo zrobic ale zaslepka kosztuje 150zl i wole sie upewnic czy jest sens Da sie tak jak pisałem 10 min roboty to max A dla Ciebie Wojtek to wogole nie bedzie problemu rezaczu Bede trul dupe ale zapytam jeszcze raz. To potwierdzone info? Robil to ktos z Twoich znajomych, moze gdzies wygooglowales?
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ktos z Was moze wykonal taka operacje? Chce dokladnie to samo zrobic ale zaslepka kosztuje 150zl i wole sie upewnic czy jest sens Da sie tak jak pisałem 10 min roboty to max A dla Ciebie Wojtek to wogole nie bedzie problemu rezaczu Bede trul dupe ale zapytam jeszcze raz. To potwierdzone info? Robil to ktos z Twoich znajomych, moze gdzies wygooglowales? Ja to robiłem zdjecia załączone u góry są moje niczym sie nie rózni tylko wycieciami w zaślepkach pod 3 lub 4 ramienną kiere
airbob Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Gdzie można kupić tą zaślepkę ? kolor czarny
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Gdzie można kupić tą zaślepkę ? kolor czarny ciezko znalezc ale czasem na ALLEGRO sie pojawija
MAJKI Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Gdzie można kupić tą zaślepkę ? kolor czarny Na giełdzie w Gliwicach mają same zaślepki bo tylko takie cos kupują "naprawiacze samochodów" Ceny od 80-120zł za zaślepke do kiery
antonio Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Opublikowano 16 Marca 2011 http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-airbag-zaslepka-8p-04-09-poduszka-i1488746746.html
airbob Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 A ktoś sprawdzał czy może w serwisie jest dostępna taka część ?
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 A ktoś sprawdzał czy może w serwisie jest dostępna taka część ? nie ma dostepnej
Rekomendowane odpowiedzi