tomba74 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Muszę wymienić przycisk start engine stop. Może ktoś wrzucić screen z etki jak do niego się dostać?
Cuber Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 coś mi sie wydaje że będziesz musiał zdemontowac cały tunel srodkowy , no chyba ze dostaniesz się do niego jak wyciagniesz mieszek od lewarka
tomba74 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 coś mi sie wydaje że będziesz musiał zdemontowac cały tunel srodkowy , no chyba ze dostaniesz się do niego jak wyciagniesz mieszek od lewarka chyba cały tunel, zdjęcie z linka nie do końca oddaje sytuację, bo mam automat, więc jeszcze po lewej stronie mam oznaczenie włączonego biegu.
Cuber Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 no to 10 minut roboty i cały tunel schodzi , podłokietnik tez musisz odkręcić aby tunel wyszedł
tomba74 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 no to 10 minut roboty i cały tunel schodzi , podłokietnik tez musisz odkręcić aby tunel wyszedł możesz doprecyzować co i w jakiej kolejności?
Cuber Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 z tego co pamietam to : Ściagasz mieszek tam będą śruby które trzeba odkrecić , popielniczke musisz wyciagnąć, chyba trzeba klimatronik ściągnąc ale nie pamietam, później sciagasz zaslepke w tylnej czescie tunelu od strony pasażerów z tyłu i tam odkrecasz podłokietnik. Jutro sprawdze dokładniej
proximpuh Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wcale nie trzeba demontowć tunelu, wystarczy zdjąć ten czarny panel przy lewarku biegów (mocno do góry zaczynając od tylnej części), trzyma się na 4 zatrzaskach, poza mieszkiem nie demontuje sią niczego
Rekomendowane odpowiedzi