Opublikowano 22 Listopada 201015 l bo nie da rady juz zmienic tego? no nie bardzo bo koszulki sa juz u mnie w domu zrobione wpadasz jutro do katowic? :kox:
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor Arek thanks sa super :notworthy: do mnie jeszcze nie doszło ;( jutro juz powinna byc bo wszystkie wyszly w piatek priorytetem bo nie da rady juz zmienic tego? no nie bardzo bo koszulki sa juz u mnie w domu zrobione wpadasz jutro do katowic? :kox: II zmiana w robocie
Opublikowano 22 Listopada 201015 l dzis doszla, troszke odbiega wygladem od fotek, niebieski mial byc jasny i napis dope z przodu inaczej wyszedl ale luz pozdroo
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor dzis doszla, troszke odbiega wygladem od fotek, niebieski mial byc jasny i napis dope z przodu inaczej wyszedl ale luz pozdroo niestety sa problemy na rynku włókienniczym i na stanie nie bylo tych jasnych niebieskich wiec zrobilem takie a co do napisu to wykonanie go dokladnie tak jak jest w pierwszym poscie wiązałoby sie z wiekszym wydatkiem wiec zrobilem tanszym kosztem bo kazdy chce zeby bylo tanio i dobrze (a wydaje mi sie ze jest dobrze)
Opublikowano 22 Listopada 201015 l no spoko nie mam pretensji, poprostu nauczka na nastepny raz pozdroo
Opublikowano 22 Listopada 201015 l A to kiedy ja dostanę ? a to ja mam ci ją jeszcze przywieź nie no co ty, nie ma ciśnienia na dworze 4 stopnie chciałem ją tylko zobaczyć
Opublikowano 25 Listopada 201015 l ja również przed wczoraj dostałem Dzięki A-rek wszystko fajnie szybko poszło jak będziesz jeszcze jakieś ciekawe robił to daj znać na pw lub coś też pewnie wezmę bo mogę nie znaleźć wątku
Opublikowano 25 Listopada 201015 l u mnie też są już od 2/3 dni tylko zapomniałem się pochwalić :gwizdanie: jakbyś tam coś jeszcze robił to pewnie też się skuszę
Opublikowano 25 Listopada 201015 l Autor ciesze sie ze sie podobaja przed wiosna napewno cos jeszcze sie zrobi