Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR 1,8]Witam oto moje cudo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:audi: a4 kupiona w Angli kierownica z drugiej strona jak widać na obrazkach :a4fan:http://woc.freehost.pl/audi/pages/26062007118.html zapraszam do oglądania :] co do modyfikacji to tylko audio w tylnych siedzeniach a dokładnie jeden głośniczek a co do zdjęć to już niebawem bo jeszcze nie do końca jest tak jak ma być . . Te zdjęcia są zrobione dzień po zakupie , jutro postaram sie wrzucić aktualne . Pozdrawiam wszystkich

Doszlo nowe audio w postaci radyjka : Sony MEX-BT2500 CD Player - i jak najbardziel polecam :drool:

Opublikowano

Autko spoczko :) Tylko czemu kiera z prawej hehehe.

Zdecydowanie sciagnij chlapacze, zdecydowanie pomaluj dokladki zderzakow i progow , zdecydowanie zaloz podlokietnik i jak by sie dalo to felgi, :)

Guten wyboren :)

Opublikowano
  • Autor

Zdecydowanie

Ad 1 : chlapamacze mi sie podobaja :thumbup:

Ad 2 : co do malowania do moze moze tylko musze sie wpierw zabrac za naprawe prawego nadkola bo ma wgniecenie , myslalem nad zastosowaniem metody z netu na wyrownanie wgniecien :evil: tylko nie wiem czy pojdzie u mnie to http://www.joemonster.org/filmy/4171/Jak-usunac-niewielkie-wgniecenia-w-samochodzie

Ad 3 : jak znajde to moze moze , puki co tu gdzie mieszkam to nie ma audi na zlomach co by mozna bylo cos z nich powyciagac ;(

Ad 4 : Felgi - nie mam kaski hyhy

A co do kierownicy to mozna sie przyzwyczaic do tego hehe . [br]Dopisany: 05 Październik 2007, 23:46 _________________________________________________Oto pare nowych fotek , głośniczek z tyłu wymaga trochę dopieszczenia jeszcze :gwizdanie: jak znajde czas oczywiście :kox:

picture1op4.th.jpg

picture2nk8.th.jpg

picture4sd2.th.jpg

picture5qn4.th.jpg

a co do zmiany felg to prawdopodobnie zamienię sie z moim Tatą na te z jego :audi::dance::thumbup:

dsc06448vi0.th.jpg

Opublikowano

No całkiem ładne te kółka ma tata w swoim :audi::)

Tak pozatym to A4, takie jak lubię - srebrny sedanik :) Standardowe mody: Na przód soczewki Valeo, kierunki w błotnikach białe, może jeszcze grill po lifcie i będzie fajnie :)

Opublikowano
  • Autor

co do soczewek to coś mi się obiło o uszy ze nie chcą przejść tutaj przeglądu , ale muszę się dokładnie dowiedzieć a co do kółek w ojca :a4fan: to są troszkę podniszczone wiec wymagały by troszkę pracy :dance:

Opublikowano

ładne, kilka zmian stylistycznych by sie przydało :thumbup: i bedzie fajnie

Opublikowano

Spoko furka.Kilka zmianek i autko będzie oki :audi:

Opublikowano

co do soczewek to coś mi się obiło o uszy ze nie chcą przejść tutaj przeglądu , ale muszę się dokładnie dowiedzieć a co do kółek w ojca :a4fan: to są troszkę podniszczone wiec wymagały by troszkę pracy :dance:

dlaczego miałyby być problemy skoro to chodzi o lampki z :a4fan: po lifcie? a co do twojego Autka to oczywiście fajna seria, kilka drobnych zmian o których koledzy juz pisali + koniecznie felgi i bedzie :th: