Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AKE] Duża kałuża wody pod silnikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

dziś rano byłem na stacji i patrze pod auto a tam duża kałuża wody (napewno nie żaden płyn - sprawdziłem) i widze ze intensywnie kapie - co może byc przyczyną,

jak na wyciek z klimy to troche duzy, po za tym mamy 10 st dzisiaj

Opublikowano

pewnie zlala sie woda z podłogi silnika albo moze tez masz wyciek ze zbiornika spryskiwacza ja tak mam czasami!

Opublikowano

może zlała sie woda z osłony silnika albo przetkał się któryś odpływ i przez to kapie

Opublikowano
  • Autor

a skąd ta woda w podłodze silnika - troche tej wody było[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 11:33_________________________________________________własnie byłem na chwilę w garażu - odpaliłem auto i zaświciła sięm kontrolka kulmittel na fisie - czy może byc tak ze pompa wody się rozwaliła

Opublikowano

co za fachura z ciebie pisales ze wszystkie plyny sa ok. Woda na podłodze sie zbiera zawsze ok 1 litr na pewno!! zobacz co masz albo lepiej czego nie masz w zbiorniku wyrównawczym płynu chłodniczego...

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj nie maiłem czasu ale dziś sprawdziłem, cały płyn chłodzący zje..ł - mam jakieś 3 km do warsztatu - dojade czy lepiej dolać płynu albo wody na max

tylko ciekawe co padło - pompa wody ??[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 17:58_________________________________________________Witam pilnie potrzebuję info czy na zwykłej wodzie w układzie chłodzenia dojade 3 km do warsztatu

Opublikowano

Wczoraj nie maiłem czasu ale dziś sprawdziłem, cały płyn chłodzący zje..ł - mam jakieś 3 km do warsztatu - dojade czy lepiej dolać płynu albo wody na max

tylko ciekawe co padło - pompa wody ??[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 17:58_________________________________________________Witam pilnie potrzebuję info czy na zwykłej wodzie w układzie chłodzenia dojade 3 km do warsztatu

Dojedziesz przeciez nie ma dzis temp. na minusie. I tak bedzie Ci pewnie caly plyn wymienial.