Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Lampy DEPO dzielone, jak zniwelować szpary?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem lampy depo dzielone i sa naprawde super dodali nawet dokladki do silniczkow tak ze pasuja jak ulal :) jak juz czytalem w innych tematach kierunek jest wiekszy tak jest i u mnie przez co widoczna jest szpara miedzy maska a kloszem

znalazlem brewki od fk z abs i zastanawiam sie jak to bedzie wygladac prosze o porady moze jakos inaczej zasloc te szpary ??moze maske troche opuscic??wyprzedzam podpowiedz ze moglem zespolone kupic :) nie chce ciac blachy :) potem ciezko zabezpieczyc przed korozja zeby bylo ori pozdrawiam

[mod]1. Zakładaj tematu zgodnie z regulaminem. 2. Staraj się pisać po po polsku, bo czyta się to jak chińską instrukcję obsługi.[/mod][br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 11:45_________________________________________________sorki za brak znakow ale mam zalana klawiature obiecuje poprawe

Opublikowano

Uchwyty lampy maja otwór na którym da się to podregulować próbowałeś?

Opublikowano
  • Autor

a niewidzialem popatrze wydawalo mi sie ,że po prostu się je mocuje i ustawia poziom :)

[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 18:33_________________________________________________tyle , że przecież kierunek idealnie pasuje i do lampy i do blachy wiec już sam niewiem :/

Opublikowano

A ma ktoś jakiś fajny zamiennik tych lamp przednich ale nie dzielone no i żeby było bez szpar pozdrawiam

Opublikowano

A ma ktoś jakiś fajny zamiennik tych lamp przednich ale nie dzielone no i żeby było bez szpar pozdrawiam

tutaj masz kolego zbiorowe zamówienie na zespolone depo w dobrej cenie :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167450.0

Opublikowano

Zobacz nic nie stracisz a możesz zyskać :> poluzuj dwie górne śruby i tą boczna i unieś lampę do góry powinno jeszcze podejść skręć , jak będzie dobrze to ustaw światełka i pomykaj a maska dobrze zgrywa się z błotnikiem ?

Opublikowano
  • Autor

nom zgrywa się idealnie, a lampy nie mogę podnieść bo kierunkowskaz pręży :/

Opublikowano

to jutro napisze Tobie ile ma centymetrów szpara u mnie bo mi się tak to w oczy nie rzucało ale zerknę z ciekawości i dam znać a kierunki masz oryginalne czy też depo ?

Opublikowano
  • Autor

też depo a może ja poprostu przesadzam :) jakbyś patrzył to zerknij też na spód bo u mnie lampa leży na zderzaku[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 07:24_________________________________________________

to jutro napisze Tobie ile ma centymetrów szpara u mnie bo mi się tak to w oczy nie rzucało ale zerknę z ciekawości i dam znać a kierunki masz oryginalne czy też depo ?

kolego i jak z tą szparą ile ma mniej wiecej ??

Opublikowano

Ja także namęczyłem się z ustawieniem Depo.

Najpierw zgrałem maskę na ideał z błotnikami, dałem lampy do góry. włożyłem po podkładce pod uchwyty. Na koniec podniosłem zderzak. I jest git.

Opublikowano
  • Autor

Najpierw zgrałem maskę na ideał z błotnikami, dałem lampy do góry. włożyłem po podkładce pod uchwyty. Na koniec podniosłem zderzak. I jest git.

a jak podniosłeś zderzak kolego???? :mysli:

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor

w końcu wyrezane zespolone :)