alan1986 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam mam pytanie czy deska ze starszych roczników A4 pasuje do modelu po lifcie ( ewentualnie czym sie różni ) ? Pozdrawiam .
wojtekce Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam mam pytanie czy deska ze starszych roczników A4 pasuje do modelu po lifcie ( ewentualnie czym sie różni ) ? Pozdrawiam . różni się konsolą środkową
jozek726 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam mam pytanie czy deska ze starszych roczników A4 pasuje do modelu po lifcie ( ewentualnie czym sie różni ) ? Pozdrawiam . nie zakładaj starej dechy sam kiedyś w poprzednim aucie zmienialem deche i szukałem tylko od polifta, jak chcesz to mam taką dechę do obszycia bo jest trochę nadpalona i będzie wyglądał za tanią kasę , bo wiem jakie te deski są drogie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam mam pytanie czy deska ze starszych roczników A4 pasuje do modelu po lifcie ( ewentualnie czym sie różni ) ? Pozdrawiam . różni się konsolą środkową ale gość pyta o deske a nie konsole
wojtekce Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam mam pytanie czy deska ze starszych roczników A4 pasuje do modelu po lifcie ( ewentualnie czym sie różni ) ? Pozdrawiam . różni się konsolą środkową ale gość pyta o deske a nie konsole wiem wiem można przełożyć ze starej
alan1986 Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 Dzieki za informacje konsole mam po lifcie, ale wlasnie problem mam z deska bo mam niebieska po wystrzale i nie moge kupic w kolorze poliftowej .Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.
moskal Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Dzieki za informacje konsole mam po lifcie, ale wlasnie problem mam z deska bo mam niebieska po wystrzale i nie moge kupic w kolorze poliftowej .Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz. do konsoli poliftowej bez problemu wsadzisz deske przedliftową , zamienisz pokrętła nawiewów na podświetlane i bedziesz miał prawie polifta
maarkus Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 a czasem nie jest inna poducha od pasazera w polifcie taka wklejana??
moskal Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 a czasem nie jest inna poducha od pasazera w polifcie taka wklejana?? moze jest inna ale jak bedzie miał deske to chyba razem z poduszka , co ???
jozek726 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 a czasem nie jest inna poducha od pasazera w polifcie taka wklejana?? moze jest inna ale jak bedzie miał deske to chyba razem z poduszka , co ??? moze miec bez poduchy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi