Gość tyger Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 panowie mam problem od kilku dni ciezko wchodzi mi 1 i 2 bieg.raz jest ok raz nie chce wejsc.dojezdzajac do swiatel na ktoryms z tych dwoch biegow naciskam sprzeglo i nieraz mnie ciagnie dalej szarpiac autem.wczoraj jak chcialem ruszyc to zaczelo sie szarpanie calym autem musialem dac duzo gazu i powoli puszczac sprzeglo wtedy ruszylem.na podstawie tych obiawow da sie stwierdzic co padło?
wiesiek3d Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Podejrzenie że raczej sprzęgło, wymienia się komplet tzn. tarczę, docisk i łożysko
Andrzej1960 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Panowie zmotoyzowani mam problem ze sprzeglem , jak ruszam sprzeglo dziala coraz wyzej od podlogi co może się dziać czy to obiaw psucia sie jakiegoś podzespolu
rikardo Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Panowie zmotoyzowani mam problem ze sprzeglem , jak ruszam sprzeglo dziala coraz wyzej od podlogi co może się dziać czy to obiaw psucia sie jakiegoś podzespolu Ja bierze ci sprzęgło coraz wyżej to świadczy, że pomału kończy się i trzeba się szykować na jego wymianę.
Rekomendowane odpowiedzi