Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Moja srebrna strzała - A4 1.9 TDI PEŁNY S-LINE :) NOWE FOTY 1 STR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W wpakiecie s wyglada o niebo lepiej :good: teraz az sie prosi ciut nizej..ale najciekawsza to masz ta skrzynie basowa, z tego co slyszalem o tej firmie to niezle lupie ale dopiero po 4-tym :decayed:

Opublikowano

pięknie się prezentuje...a jak masz rozwiązaną półkę?? masz siatkę czy pólka jest pełna??

Opublikowano
  • Autor

W wpakiecie s wyglada o niebo lepiej :good: teraz az sie prosi ciut nizej..ale najciekawsza to masz ta skrzynie basowa, z tego co slyszalem o tej firmie to niezle lupie ale dopiero po 4-tym :decayed:

Będzie niżej.. :wink4:

Hehe no dokładnie tak jak mówisz :polew: taka skrzynka potrafi ładnie narozrabiać :naughty:

A tak zmieniając temat - wczoraj na pokładzie zawitał tempomat :cool1: za***ista sprawa :naughty:

Opublikowano

O widzisz a mi wlasnie tempomat przestal dzialac ;( podlaczylem pod kompa posprawdzalem -manetka ok czujniki stopu tez ok opisywalem na forum ale nikt nie potrafi mi pomoc... poprostu sie nie chce zalaczyc i koniec.Sam zakladales swoj czy ktos ci pomagal ? bo potrzebuje jakiegos magika chyba do tego :) a tak jak pisales to bardzo przydatne ustrojstwo a wszczegolnosci jak sie juz ktos do tego przyzwyczail ,a ja teraz sie czesto zapominam- pstrykam i nic :confused4:

Opublikowano

O widzisz a mi wlasnie tempomat przestal dzialac ;( podlaczylem pod kompa posprawdzalem -manetka ok czujniki stopu tez ok opisywalem na forum ale nikt nie potrafi mi pomoc... poprostu sie nie chce zalaczyc i koniec.Sam zakladales swoj czy ktos ci pomagal ? bo potrzebuje jakiegos magika chyba do tego :) a tak jak pisales to bardzo przydatne ustrojstwo a wszczegolnosci jak sie juz ktos do tego przyzwyczail ,a ja teraz sie czesto zapominam- pstrykam i nic :confused4:

sorry za OT...ale nie przesunąłeś manetki w stronę silnika...ja tak kiedys zrobiłem i myślę sobie popsuł się :tongue4:

Opublikowano

tempo fajna sprawa- tylko gdzie w PL włączyć tempomat :mysli: :mysli:

Opublikowano
:decayed: o kurde stary ze tez ja wczesniej tego nie zauwazylem ze trzeba manetke przesunac :wallbash: w PL to fakt nie ma gdzie ale ja duzo sie kulam poza PL i bardzo czesto korzystam-a wlasciwie korzystalem... a tak na powaznie to macie tam kogos kto to ogarnie w zachdniopomorskim? tak jak pisalem czujnik stopu poprawnie reaguje w dwoch poziomach i manetka na kompie ma wszystkie funkcje sprawne (wlacznie z ON\OFF :tongue4:) ale nie zalacza niestety zero reakcji ..
Opublikowano
  • Autor

tempo fajna sprawa- tylko gdzie w PL włączyć tempomat :mysli: :mysli:

Oj tam, drogi budują - jest gdzie jeździć z tempomatem :decayed:

:decayed: o kurde stary ze tez ja wczesniej tego nie zauwazylem ze trzeba manetke przesunac :wallbash: w PL to fakt nie ma gdzie ale ja duzo sie kulam poza PL i bardzo czesto korzystam-a wlasciwie korzystalem... a tak na powaznie to macie tam kogos kto to ogarnie w zachdniopomorskim? tak jak pisalem czujnik stopu poprawnie reaguje w dwoch poziomach i manetka na kompie ma wszystkie funkcje sprawne (wlacznie z ON\OFF :tongue4:) ale nie zalacza niestety zero reakcji ..

Na PW Ci wysłałem namiar na jednego magika ;)

Opublikowano

Dzieki serdeczne Adam za PW i tel. moze ten gosciu cos bedzie wiedzial bo nikt jak do tej pory nie dal rady...

A te drogi to buduuuja i buduuja i to maja byc podobno autoooostrady ..tylko kiedy ? :rolleyes:

Aaa bym zapomnial -jak tam sprawa z motorownia modziles cos dalej czy tak zostawiles? Bo u mnie sie okazalo ze to co bylo to seria, i to baardzo zdrowa. Po zabiegu kosmetycznym we wroclawiu 173 &398Nm na ori gratach :)

Opublikowano

tempomat dobry bajer :good: teraz jeszcze kiera multi co by se Rns-e obslugiwac :wink4: no i gleba :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki serdeczne Adam za PW i tel. moze ten gosciu cos bedzie wiedzial bo nikt jak do tej pory nie dal rady...

A te drogi to buduuuja i buduuja i to maja byc podobno autoooostrady ..tylko kiedy ? :rolleyes:

Aaa bym zapomnial -jak tam sprawa z motorownia modziles cos dalej czy tak zostawiles? Bo u mnie sie okazalo ze to co bylo to seria, i to baardzo zdrowa. Po zabiegu kosmetycznym we wroclawiu 173 &398Nm na ori gratach :)

Teraz jest seria - pozostał FMIC tylko :) Miałem sprzedawać furę itd. ale w końcu się rozmyśliłem. Chciałem podjechać wgrać program ale jakoś nie mogę się zebrać do tego :kwasny: Ale nie narzekam, seria daje radę :naughty: A u Ciebie ładnie widzę wykręcili :) jak się widzieliśmy ostatnio to ile wtedy było mocy??

tempomat dobry bajer :good: teraz jeszcze kiera multi co by se Rns-e obslugiwac :wink4: no i gleba :gwizdanie:

Hehe gleba będzie - tylko nikt nie wie kiedy :gwizdanie:

A na kierę zbieram kasę..

A z nieciekawych informacji to mi przetwornica padła :wallbash:

Opublikowano

Latem jak sie widzielismy to seria byla(jak sie pozniej okazalo) wyszlo ok 143 -4 juz nie pamietam dokladnie -musial bym gdzies wykresu poszukac-w kazdym badz razie wyszlo bardzo ladnie.Pozniej mi skrecili wiecej niz jest teraz ale niestety trzeba bylo uciac troche bo przydymial nieco :) Jednak fmic to podstawa gdybym mial go wtedy to jeszcze te pare kucy by przybylo ,ale to juz malo zdrowe raczej dla ori turbawki, a mi zalezalo zeby ladie wstawal z dolu, niestety z brd to wiadomo ze to roznie bywa. Teraz jednak na forum pojawil sie nowy temat z innymi turbawkami ktore pompuja wiecej niz brd a co najwazniejsze ladnie wstaja z dolu ,a jak wiadomo apetyt rosnie w miare jedzenia :naughty:

ps.po przetwornice podjedz na stobno na szrot albo na mierzyn maja tam tanie graty w miare z anglikow i dostaniesz gwarancje rozruchowa

Opublikowano
  • Autor

Przetwornicę już zamówiłem nową z allegro :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jest gleba :cool1: Co prawda spodziewałem się, że niżej usiądzie.. Ale mi się podoba - jest w sam raz. Założyłem Eibach Pro Kit -30mm. Jestem miło zaskoczony. Szczerze? Nie czuję utraty komfortu, jest minimalnie sztywniej przez co duuuużo lepiej się prowadzi. Zmieniłem opony na 205/50 R17 i jak dla mnie jest idealnie. Komfort jak na 16 :punk:

Foty wkrótce :cool1:

Opublikowano

dziwny ten rozmiar opon zapodales...normalnie do 17 jest 225/45,dobrze ze wkoncu jest gleba

Opublikowano
  • Autor

Czemu dziwny? Jest to przecież zamiennik 225/45.. Poza tym komfort lepszy. No i nówki sztuki :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Normalnie to ja mam w papierach i na drzwiach 235\45\17 i takie mam zalozone chyba ze cos mam drzwi nie od tego auta ;) A Jak po miescie tzn.w szczecinie ? duzo mocniej trzepie niz na starych zawiasach?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Porównując do 1ba to spora różnica.. Ale do 1be to już niekoniecznie :) bardzo podobnie :)

Opublikowano

jest gleba nareszcie :banan: zrob lepsza fote a nie jak na krawezniku jest,bo nie wiem czy jest rowno czy jak to bywa u audi i vw przod jest wyzej

Opublikowano

troszku zrobiłeś błąd z oponkami bo felga wyglada jak 16 przy takiej wysokiej oponce:thumbdown: