Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] AIRBAG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Panowie jak włączam zaplon nie zpala mi sie kontrola airbag :angry: auto sprowadzone z niemiec lkeko puknięte w lewy bok tylko blotnik troszke pognieciony 10 cm od zewnetrznej strony a wiec maly dzwonek tyle z historii auta aha dosyc duzo zarowek bylo poprzepalnych na desce rozdzielczej min od swiec zarowych, podswietleia i poz zalozeniu ich wszytko okazalo sie sprawne i nie mam pojecia jak jest z poduszkami czy tez tylko zarowka spalona czy wogóle ich tam nie ma :shocked: :shocked: :shocked:

Czy moge sprawdzić vagiem to czy musze rozebrac kierownice i sprawdzic jej obecność??? jesli rozebrac kierownice to jak zeby w razie jej obecnosci nic nie uszkodzić??Pozdrawiam

Opublikowano

Możesz sprawdzić Vagiem,ale jeśli jednak były strzelone i kontrolka sie nie zapala,to raczej połączenia z Airbagiem nie będzie,a jak chcesz rozebrać kierę to na odłączonym aku.

Opublikowano
  • Autor

aha w ten sposob to jutro podłącze pod vaga jesli nie bedzie poloaczenia to wiadomo ze tylko atrapy :shocked: :shocked: :shocked:

Wielkie dzieki jutro dam znac

pozdrawiam

Opublikowano

Nie panikuj na zapas,to może być tylko odłączona żarówka bo pokazywało błąd,np związany z wtyczką czy taśmą kierownicy,podłączysz wszystkiego się dowiesz,miałem taki przypadek w WV 4

Opublikowano
  • Autor

o to mnie troche pocieszyles fajnie by bylo miec poduszki naprawde wielkie dzieki za szybka odpowiedz jutro dam znac co tam mi wyyszlo w razie co rozbiore kierownice jak piszesz na odlaczanym aku[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 19:54_________________________________________________witam podlaczylem sie dzis pod kompa i wyskoczyly takie bledy

Program_Manager_2010_11_20_13_53_41.jpg

aha panowie dodam ze na lewym slupku jak sie otworzy drzwi widnieje taka naklejka nie mam pojecia co tam pisze bo nieznam niemieckiego ale zaraz na jakis translator wejde i przetlumacze

P1040573.jpg

P1040577.jpg

Opublikowano

00532 Sterownik dodatkowego układu unieruchamiający.Napięcie za wysokie/niskie.

00595 niestety crash data oznacza że jest samochód po wypadku.

Opublikowano

Sterownik do wymiany,masz crash date,dopiero po skasowaniu beda prawdziwe bledy.Do wymiany sterownik poduch,reszta na PW to ci opisze sytuacje[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 19:27_________________________________________________Pawel doszedles czemu nie mozna bylo sie polaczyc u Ciebie z poducha?

Opublikowano
  • Autor

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

SUPER jutro zobacze czy ma poduchy[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 22:37_________________________________________________ale pewnie nie ma :kox: :kox: