Gość MorgothV8 Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Właśnie dostałem ostrzeżenie "zbiorcze" - za to że robię wielkie OT wszedzie i w każdym temacie na forum W takim razie informuję że nie będę już robił OT, bo nie będę się odzywał (no chyba że w sytuacjach w których na 100% jestem zgodny z tematem i na 100% wiem że znam odpowiedź i 3 razy to przemyślę) Paranoja, dziękuję za uwagę PS: jako że już dostałem ostrzeżenie za OT, to nie dawajcie mi drugiego za ten temat (będący OT)
ykk Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,11020.msg213274.html#msg213274
wit.s Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 1) Popieram uwage ykk - da sie zrobić? 2) Co do słuszności/niesłusznosci - zakładam, że Morgoth wie od kogo i za co dostał. Jeśli niesłusznie - bezwzglednie powinien odezwać sie do któregoś z Adminów, albo do Hugo (no chyba, ze Morgoth wkurzyłeś Prezesa, to wtedy ) 3) Myślę, ze dyskusje czy osobiste "wycieczki" w tym temacie są zupełnie zbędne - niech ktoś z Administracji zamknie pls
Rekomendowane odpowiedzi