bushi Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Panowie czy warto zakładać coś takiego może ktoś z was sprawdził to lub coś w podobie?? Proszę o wasze opinnie. http://www.allegro.pl/item109607596_sterownik_c_zamka_z_pilotem_kluczykiem_gratis_.html
Pikuś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 bushi, a takie glupie pytanie z mojej strony. Czy kolega to nie ma centralnego i scyzorykow przypadkiem :?: :?: Jesli posiadasz to w jakim celu to :?: :?: No cyba, ze do innego autka. :mrgreen:
bushi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Pikuś Hhheheh dobre pytanie mam ale chcę miec jeszcze takie >żart niestety mam otwieranie kluczykiem przez przekręcenie w zamku a jednak wygoda kluczyk scyzoryk a w nim otwieranie auta. więc jak ktoś ma opinię na temat tego sterownika z kluczykami w temacie to proszę o wypowiedz.
Gość Murzyn Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ja mam scyzoryk z nowej A6, (koszt ok 70-100pln) a centralka do tego kosztuje w ASO ok200pln (tak mi mowili,ale jeszcze nie zalozylem) wiec to z allegro nawet jak jest 3 razy tansze to wolalbym orginal
Rekomendowane odpowiedzi