michu93 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 - jutro ściągnę demo z PSN ja w demo miałem 2 radiowozy i jedna trase do wyboru A czy demo jest jeszcze ne PSN? Dzisiaj szukałem chwilę i nie znalazłem nie widze....już chyba nie ma [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 13:19_________________________________________________ co to za kawałek leci?
insane_Infinity Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 La Roux - I'm Not Your Toy (Nero Remix)
michu93 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 La Roux - I'm Not Your Toy (Nero Remix) wiem wiem, już wcześniej znalazłem ale dzięki
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 Jak dla mnie NFS HP to typowy Arcade... ładne efekty i grafika, ale zero realizmu. Zdecydowanie wole Forze 3 Dokladnie tak typowa scigałka z małą dozą realizmu. zachwyca grafiką samochodów i otoczenia. Jeżeli chodzi o grywalność w sumie jest OK ale szału nie ma. Jeżeli chodzi o menu gry to jest lekko z d*py. Wydałem 199zł za wersje na PS3 i co??? Troche pogram i sprzedam a dziś wale do sklepu po GT5, mam nadzieje że Gran Turismo 5 juz mnie tak nie rozczaruje, a wracajac do seri NFS to moim zdaniem shift był o niebo lepszy.
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 wczoraj grałem i co? i na nudę dobre, nic więcej kupiłem sobie ORI na X360 i dzisiaj wystawiam to na sprzedaż :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 wczoraj grałem i co? i na nudę dobre, nic więcej kupiłem sobie ORI na X360 i dzisiaj wystawiam to na sprzedaż :gwizdanie: Pucek wstaw to w allegro zrób fajna uakcje a nie tak byle jak na szybko i sprzedaż to w dobrych pieniadzach i mało co na tym stracisz
Rekomendowane odpowiedzi