Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BWE] LPG do A4 3.0 Quattro tiptronic ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, niedługo dopłynie do mnie z USA A4 2003 r, mocna wersja silnik 3.0L L6 SFI DOHC NS Quattro, skrzynia tiptronic. Domyslam się, ze ten samochodzik mało palił nie będzie. Zastanawiam sie nad gazem. Z drugiej strony nie wiem czy jest sens, bo auto kupiłem tylko na pół roku, później zmienie na A6. No i wlasnie problem czy to sie opłaca. JAki jest mnieje wiecej koszt dobrej instalacji gazowej do tego silnika. Wiadomo, ze w Polsce 3.0 w A4 to nie jest silnik dla dziadka, tylko dla konesera, mysląc o skutecznej sprzedazy nie wiem czy nie popelnie błedu wkladajac LPG.Z drugiej storny dobra instalacja moze przyciągnac klienta. A tak swoja droga ile moze palic gazu? Marzy mi sie a6 3.0 diesel, ale w stanach prawie nie ma takich silników, wiec narazie pobujam sie A4.A i jeszcze jedno pytanie: auto jest lekko przetarte i niestety strzeliala poduszka pasazera.Da sie to jakos naprawic bez wymieniania całej deski rozdzielczej? Bo koszt takiej dechy to min 2500-3000 tyś. Pozdro

Ps jak myslicie ile jest warty taki samochod? pełna opcja oprocz nawigacji, przetarty zderzak, reszta ok, przebieg 80 tys km.

30630472ivx1.jpg

30630473iwn2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...