strongman Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Witam, wlasnie płynie do mnie Audi a4 ze stanow i mam pytanie jak wymienic airbag pasazera? Obawiam się, ze trzeba wymienic cała deske rozdzielczą. Ile moze kosztować taka decha do A4 B6 2003 r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Airbag jest częścią wymienną, jak deska nie popękała to wymienisz. Mocowanie jest pod schowkiem, trzeba go wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strongman Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 dzieki uff kamien z serca, ale jak wkleic klapke? nie bedzie to widoczne? bo przed wytrzeleniem jest to wszystko gładkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamq Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 dzieki uff kamien z serca, ale jak wkleic klapke? nie bedzie to widoczne? bo przed wytrzeleniem jest to wszystko gładkie Nie chcesz tego naprawić? Nie boisz się o swoje bezpieczeństwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 dzieki uff kamien z serca, ale jak wkleic klapke? nie bedzie to widoczne? bo przed wytrzeleniem jest to wszystko gładkie Nie chcesz tego naprawić? Nie boisz się o swoje bezpieczeństwo? Auto na sprzedaż :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strongman Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 chce naprawic, ale chce jednoczesnie uniknac zakupu calej deski rozdzielczej. koszt ok 3500zł. Sama poduszka 500-600zł + wymiana itd, max 1000zł.Roznica jest spora.Problem w tym ze niektorych aukach sa oryginalnie wsadzone klapki ktore wypadaja w chwili wystrzelenia poduszki i mozna potem to naprawic bez wymiany calej deski rozdzielczej. Z tego co ja sie orientowalem a A4 B6 nie da sie tego zrobic. Jest jakas firma w gdansku, ktora to naprawia (maluja deskę tak ze tego prawie nie widac), ale prawie robi duża róznice. Kto kupi auto warte ponad 50 tys z jakas kombinowaną deską. Wszyscy bede mysleli ze jest bo ciezkim dzwonie, a tak naprawde tylko przetarty jest błotnik i zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 w b6 poduszka pasażera rozwala deskę także deskę masz do kupienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 A jak jest w B5 po II lifcie - wystarczy kupić poduszkę czy też trzeba całą deskę aby to normalnie wyglądało ??? Jaki jest koszt założenia takiej poduchy pasażera ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strongman Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 no tak alvaro teraz juz wiem ze decha do kupienia. nowa 1200zł + poducha ale widzialem bez poduszek za 500-700zł do tego airbag 350 (tak mi powiedzieli w poznaniu) i nie powinno byc zle...strasznie szybko w b6 strzelaja te jaśki.Mam nadzieje ze koszty naprawy wynagrodzi radocha z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 jak poszły poduszki to i napinacze przednich pasów (przednich na bank tylnych nie powinny ale kto wie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi