Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Moja Szmaragdowa ADRianna 1.8 '96 | aktualizacja 09.04.2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no proszę no proszę... ładnie Ci wyszedł ten grill. a jak tam mody z silnikiem??

Opublikowano
  • Autor

no proszę no proszę... ładnie Ci wyszedł ten grill. a jak tam mody z silnikiem??

To są dalsze plany :D

W tym roku zawias, nowe oponki i jak Bozia da, hamulce :naughty:

[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 21:34_________________________________________________

no groźny przód kolego lampki na gładkim szkle by się przydały :) i będzie KOx :hi:

Będą z polifta, ale jak będzie $$$ :smutas:

Opublikowano

Co to za folia? I jaki koszt takiego cuda? Podoba mi się ten grill sam mam to w planie ale miałem malować..

Dużo roboty przy tym?

Opublikowano
  • Autor

Co to za folia? I jaki koszt takiego cuda? Podoba mi się ten grill sam mam to w planie ale miałem malować..

Dużo roboty przy tym?

Folia firmy Mactac, nazwa: Macal 8300 Pro, w kwestii jej ceny musiałbyś się zwrócić do @mariuszzgierz, gdyż on mi tej folii użyczył.

Cała operacja zajęła mi z przerwami na fajkę jakieś 3-4 godziny, najtrudniejsze było "wymodelowanie" folii na załamaniach pierścieni w tych miejscach, gdzie na siebie zachodzą.

Opublikowano

Kolorek jak u mnie chyba :mysli: LZ6U? :decayed: Ja też mam w planach założyć grill z esy ale zostawie go taki jaki jest w ori

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widzisz a ja do niedawna miałem kiere po lift na sprzedaż... :naughty: ale moze za tydzień będe miał kolejną :cool1:

Opublikowano
  • Autor

widzisz a ja do niedawna miałem kiere po lift na sprzedaż... :naughty: ale moze za tydzień będe miał kolejną :cool1:

Byłoby super, poza notorycznym brakiem $$$ u mnie :gwizdanie:

Opublikowano

spoko spoko:) imienniczce jakoś się pomożę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

spoko spoko:) imienniczce jakoś się pomożę :naughty:

Mówisz? :naughty: :naughty: :naughty:

Dobra, to jak coś, to będziemy myśleć :wink4:

Daj cynk, co i jak :good:

Opublikowano
:good:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj w Adzie wylądowała rozpórka dolna zawieszenia z przodu:

09042011_001.jpg

09042011.jpg

Pierwsze wrażenia są pozytywne, choć nie wiem, czy jest to siła autosugestii bardziej, niż faktyczna, odczuwalna poprawa. Auto jest nieco sztywniejsze w szybko przejeżdżanych zakrętach, wydaje mi się, że nieco później łapie podsterowność.

Niezacznie polepszyła się reakcja układu kierowniczego na szybkie, krótkie ruchy kierownicą.

Będę to mógł potwierdzić po jutrzejszym starcie w małej amatorskiej imprezie sportowej, organizowanej przez Automobilklub Łódzki. W warunkach "bojowych" będzie mi dużo łatwiej stwierdzić faktyczne korzyści montażu takiej rozpórki, niż po szybkim przejechaniu kilku zakrętów dzisiaj. :decayed:

Opublikowano

Kimi :wink4: rozpórka rozpórką :gwizdanie: najważniejsze, że już brewki wywaliłeś :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Kimi :wink4: rozpórka rozpórką :gwizdanie: najważniejsze, że już brewki wywaliłeś :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

To było PÓŁ ROKU TEMU :disgust: :disgust: :disgust:

:tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak rozpórka się sprawuje?? szkoda że nie wiedziałem o imprezie tej automobilklubu Łódzkiego choć nie wystartował bym swoją ale mam też quattro w rodzinie a sprawdzić się by nie zaszkodziło :hi:

Opublikowano
  • Autor

jak rozpórka się sprawuje?? szkoda że nie wiedziałem o imprezie tej automobilklubu Łódzkiego choć nie wystartował bym swoją ale mam też quattro w rodzinie a sprawdzić się by nie zaszkodziło :hi:

Generalnie potwierdza się to, co pisałem wcześniej - poprawiło się zachowanie w szybko przejeżdżanych zakrętach (nadwozie nie przechyla się tak mocno, jak bez rozpórki i później/przy większej prędkości czuć podsterowność). Minimalnie, ale jednak odczuwalnie. Myślę, że jak pójdzie górna rozpórka do kompletu będzie jeszcze lepiej. :good:

Zobaczymy, co będzie po wymianie sprężyn na -40/-40 i amortyzatorów. :kox: :kox: :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć no widzę bliźniaczą ADR-ę . Podoba mi się ta rozpórka sam robiłeś czy mozna coś takiego kupić chętniebym nabył bo masz racje ze w tych zakrętach nie zawsze jest przyjemnie . Looknij na moją bardzo podobne pozdrawiam .

Opublikowano

siemka Kimi i jak tam idą pracę w silniczku cos grzebiesz??

Opublikowano

Ładne zdjęcia :wink4:

Opublikowano
  • Autor

siemka Kimi i jak tam idą pracę w silniczku cos grzebiesz??

No nie bardzo, ponieważ aktualnie jestem na etapie poszukiwania nowej pracy i restrykcyjnej polityki budżetowej :disgust: :disgust: :disgust:

A dziękuję, ale to nie ja robiłem, tylko nasz łódzki dyżurny fotograf - rkwon :P

Opublikowano

ajj ten Seba :) fajne foty robi... fajne :naughty: