Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Ruska ropa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sąsiad ma 1.8T 4x4 dał mi przetestować , ech... niestety okazja mi się trafiła na TDI :)

Opublikowano

Akurat miałem dokładnie taką samą sytuacje co wyżej opisana. Miąłem kiedyś audiczke z 1.6 101km na osmiu zaworach 97r, jak na tą pojemność to nawet nieźle chodziło silnik tani w naprawie i mało awaryjny ale po zagazowaniu ( instalacja sekwencyjna) i przejechaniu ok 20 tyś km auto zrobiło sie mułowate i nigdy nie zeszło poniżej 10l lpg/100km średnio ok 12l dochodzą do tego trzeba co jakiś czas ustawiać instalacje i wymieniać filtry silnik oczywiście szybciej się zużywa i jeżeli instalacja założona jest przy przebiegu ponad 200tyś( bo pewnie auto na pewno już tyle ma) to nie licz na demona prędkości.

Teraz mam tdi 110 km z tego samego roku. Zupełnie inna jazda auto ma kopa i nie narzekasz po przejechaniu kilku tyś km. że ta fura jest już dla ciebie za wolna. Ale wadą jest to że naprawy są dużo droższe a w tych pieniądzach znaleźć w miarę zadbanego disla graniczy z cudem wiem bo mój kolega właśnie szuka. Wejdź sobie na niemieckie strony z ogłoszeniami motoryzacyjnymi i zobacz jakie przebiegi mają te same fury które do nas ściągają. A my później mamy o czym pisać na forum co nam nawaliło i ile za to zapłacilismy

Opublikowano

ja już na ruskiej śmigam 1,5 roku jest ok zima nie zima śmiga spalanie symboliczne ostatnio wymieniałem wtryski na większe i stare były w dobrym stanie na zbiornik leje jedną butlę dodatku do on shell już pewnie z 800 litrów tak przepaliłem

Opublikowano

ja już na ruskiej śmigam 1,5 roku jest ok zima nie zima śmiga spalanie symboliczne ostatnio wymieniałem wtryski na większe i stare były w dobrym stanie na zbiornik leje jedną butlę dodatku do on shell już pewnie z 800 litrów tak przepaliłem

Na twoim silniku to tylko ruski atom zrobił by wrażenie. Zetor spali wszystko co ma konsystencję wody. Idealny motor do lewej ropki :good:

Opublikowano

Panowie, jeśli trafi się dobre paliwo to można jeździć tak samo jak na polskiej z Orlenu (Shella, BP, itp.). Jednak nikt nie zagwarantuje, że kupowane właśnie paliwo jest dobrej klasy (chyba, że bierzemy u zaufanej osoby). Tak więc ryzyk fizyk, jak na polskich stacjach benzynowych :)

Opublikowano

a leje ktoś na Neste?

co sądzicie o tych bezobsługowych ?

Opublikowano

Często tankuje ON i PB na Neste od paru lat i nigdy problemów nie było z żadnym autem.