prawnik Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 B5 1.6 kw74 99r Kupiłem tydzień temu auto i chcę wymienić rozrząd , jeden z mechaników powiedział mi , że są tu 2 paski rozrządu, choć szukając części w internecie wszyscy oferują jeden pasek, czy to prawda?Druga sprawa czy można kupić taki komplet (napinacz, pasek i pompa wody cena 285 PLN )na Allegro , czy lepiej zamówić w ASO ? Proszę o poradę.
pre_pl Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 jeden z mechaników powiedział mi , że są tu 2 paski rozrządu, choć szukając części w internecie wszyscy oferują jeden pasek, czy to prawda a szukałeś na forum ? ?Druga sprawa czy można kupić taki komplet (napinacz, pasek i pompa wody cena 285 PLN )na Allegro , czy lepiej zamówić w ASO ? Proszę o poradę. a szukałeś na forum ? Żeby skrócić Twoje poszukiwania, podpowiem żebyś zajrzał do tematu FAQ w tym dziale... i może od razu też tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,4669.15.html
Gość spedyt Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 prawnik sprawdź dokładnie model silnika bo w 99r to już chyba nie było ADP, a AHL ma trochę inne rozwiąznia rozrządu.
Rekomendowane odpowiedzi