Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Rozkodowany kluczyk i co teraz? Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem wiem ... Ale niestety to nie zmienia nic :( Twój pomysł opisany na filmie nie działa bo twój przynajmniej jeden działał :P

nie ma różnicy-żaden nie musi działać :wink4:
Opublikowano

w B5 ta procedura jest w centralnym zamku 35 :wink4:

Dokładnie ale mi nie udało się dopisać Vagiem ,tylko zakodować w sposób podany niżej.

Jeden z kluczyków pojazdu umieść w stacyjce i włącz zapłon w pozycję ON (nie uruchamiaj pojazdu!).

Teraz zamknij samochód od zewnątrz ("ręcznie" - nie pilotem!) używając do tego kluczyka zespolonego razem z niedopasowanym jeszcze pilotem (zamykaj drzwi kierowcy).

Teraz w ciągu 5 sekund od zamknięcia drzwi naciśnij przycisk UNLOCK (otwieranie) w niedopasowanym jeszcze pilocie. Ilość naciśnięć przycisku UNLOCK odpowiada za pozycję pilota w pamięci sterownika. Dwukrotne naciśnięcie przycisku otwierania spowoduje zapisanie pilota na drugiej pozycji pamięci, trzykrotne -

na trzeciej itd.

Lub

Włóż kluczyk do stacyjki załącz zapłon i naciśnij Unlock a później wyłącz zapłon i sprawdź.

Opublikowano
  • Autor

Niestety adaptacja na kanale 3,7,21 nie działa ponieważ pokazuje na czerwono napisy i nic się nie da zrobic :(

Zastanawia mnie informacja że samemu sobie nie poradzę ponieważ 99 po drugiej połowie roku ma dodatkowa zabezpieczenia i ktoś po prostu musi to umieć. Spróbuje jeszcze metody z góry zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Opublikowano

No i co udało się :?:

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie :( Vag reaguje na kluczyk ale niestety adaptacja jest nie możliwa ponieważ nie moge dostać się do kanału 3,7,21 pisze że jest niedostępny :(

Opublikowano

Niestety nie :( Vag reaguje na kluczyk ale niestety adaptacja jest nie możliwa ponieważ nie moge dostać się do kanału 3' date='7,21 pisze że jest niedostępny :(

[/quote']

Ale ten opis co Ci podałem robi się bez Vaga.

Wiem że Vagiem nie zaadoptujesz bo sam to już przerabiałem.[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 15:20_________________________________________________

Jeszcze to

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=61610.0