Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKN] Czy wejdzie taki akumulator?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty chcesz go do A4 włożyć :blink:

Opublikowano
  • Autor

ty chcesz go do A4 włożyć :blink:

Tak

Dodam jeszcze, że mam alternator 150A

Opublikowano

Jaki powinieneś mieć (masz aktualnie) ?

bo 95Ah to mi się wydaje do busa a nie do A4[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:19_________________________________________________

Dodam jeszcze, że mam alternator 150A

Kuźwa faktycznie tam idą takie :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Jaki powinieneś mieć (masz aktualnie) ?

bo 95Ah to mi się wydaje do busa a nie do benzynowego A4

Oryginalnie powinien być 82Ah ale mi chodzi o porządny prąd rozruchu. Jednak to kawał silniora i musi to coś ładnie zakręcić. Dodam, że ostatnio użytkowałem bannera 70ah i elektrolit sobie wyparował...
Opublikowano

A nie lepiej wziąć Ci Centre Future 85Ah 800A

Opublikowano
  • Autor

A nie lepiej wziąć Ci Centre Future 85Ah 800A

A porównaj ceny ;) Podobno 95ah to akumulator, który doskonale nadaje się do tego silnika w naszej strefie klimatycznej, przy jeździe z częstym uruchamianiem silnika.
Opublikowano

50zł różnicy, to chyba niezbyt dużo, a pozytywnych opinii na temat futury jest sporo.

Opublikowano
  • Autor

50zł różnicy, to chyba niezbyt dużo, a pozytywnych opinii na temat futury jest sporo.

Jeżeli jest tylko to do kupienia to rzeczywiście te 50zł to mógłbym poświęcić, ale są jeszcze inne rzeczy do wymiany, równie pilne ;)[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:35_________________________________________________Futura czy plus, jeden kij, ważne chyba, że oba to Centra?
Opublikowano

Ja miesiąc temu włożyłem Varta Silver 85Ah 800A rozruch. Wpasował się idealnie i cena podobna.

Dzisiaj przy -19st. C silnik kręcił jak szalony :)

Opublikowano
  • Autor

Ja miesiąc temu włożyłem Varta Silver 85Ah 800A rozruch. Wpasował się idealnie i cena podobna.

Czy zostało trochę miejsca jak wkładałeś tą Vartę? Bo ta Centra jest dłuższa o 3,8cm...
Opublikowano

Czy zostało trochę miejsca jak wkładałeś tą Vartę? Bo ta Centra jest dłuższa o 3,8cm...

Troszkę zostało, ale miałem delikatny problem umiejscowieniem aku (troszkę gimnastyki się udalo :) ). Najlepiej jakaś linijka i zmierzyć podstawę aku.

Opublikowano

a czy 60Ah nie będzie za mała do 1,8 adr z klima 4 el szybami i grzanymi fotelami i nagłośnieniem bose niby mam w książce serwisowej że J1L = Battery 280 A (60 Ah) dodam ze robię małe trasy do pracy około 25km dziennie

Opublikowano

ja tez polecam CENTRA FUTURA ale ta siwa(ponoc zelowy) mam juz go 3 lat(zero jakis doladowan) i jest super i ciagle mi swieci ten zielony punkcik a moj brat ma w astrze 2 zwykla centre(czarna) to juz ja ladowal z 3 razy przez okres 3 lat

Opublikowano
  • Autor

Mój wybór też padł na Futurę 100Ah (900A)