zielony113 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 witam mam pytanko chce kupić A4 B6 z uszkodzoną skrzynią multitronik orientuje się ktoś jaki jest koszt naprawy i czy wogóle się pakować w taki samochód nie wiem dokładnie jest zepsute
michal_g84 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 zapewne koszta wyjdą po rozebraniu
onsork Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 multitronic (01J) generuje tylko koszty i problemy, to fajna skrzynia jeżeli chodzi o pracę ale do określonego przebiegu chcesz automatu, to bardzo dobrze, ale poszukaj nie-multitronica, jest tyle udanych konstrukcji, ba...wszystkie inne w audi automaty są spoko jak wszystkie produkty ZF chyba że kupisz auto taniej o wartość nowej skrzyni i wówczas możesz należeć do klubu zadowolonych multitronicowców przez kilka lat....http://midparts.com.pl/pl/p/MULTITRONIC-7-BIEGOW-BEZ-PRZEBIEGU/2448
czaki22 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 od 4 w góre do 8 moze sie skonczyc i to niekoniecznie, badz szukaj sprawdzonej uzywanej koszt około 2800[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:25_________________________________________________i nierozmawiaj/nisłuchaj tych ktorzy nie mieli z ta skrzynia dp czynienia
Jarol Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jeśli Ci nie zależy na automaccie to chyba taniej wyjdzie zrobić swapa na manuala i raz na zawsze zapomnieć o problemach ze skrzynią.
czaki22 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 juz o tym myślałem ale nie ma nikogo z b6 ktory to zrobił/zlecił i bylby zadowolony, trzeba pamietac ze to juz niejest b5, tu jest o wiele wiele wiecej detali do przeskoczenia
Rekomendowane odpowiedzi