Dev Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 witam wynikł problem z moja tokarką na której przetaczałem tarcze hamulcowe Kolegom z tego forum ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( po wysłaniu tarcz do jednego z Kolegów okazało sie że tarcze zajebi....ście biją :confused4: :confused4: dlatego tez szukam wszystkich którzy korzystali z moich usług celem zrekompensowania strat z tym zwiazanymi :good: :good: kilku Kolegów udało mi sie juz zlokalizowac i ustalic sposób załatwienia sprawy okazało sie że jedno z łozysk wrzeciona miało uszkodzony koszyczek co skutkowało biciem całości i tym samym powodowało złe wykonanie obróbki ;( ;( ;( bardzo Wszystkich przepraszam i czekam na informacje z tym zwiazanymi[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:50_________________________________________________temat do zamkniecia okazalo sie że były to tylko dwa komplety tarcz i jeden komplet bębnów bo wiekszosc była obrabiana na wytaczarce nie na felernej tokarce reszta byla ok
Cineksik Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 ale akcja serwisowa była i to się chwali
adamq Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jak już wyżej wspomniano - to się chwali. Zamykam. Oby inni forumowicze podchodzili w ten sposób do sprawy
Rekomendowane odpowiedzi