Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jak zrobic xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W jakis sposob zabrac sie do zrobienia ksenonu ze zwyklych halogenow? Co kupic i ile to bedzie wynosilo wszystko?

Pozdro

Opublikowano

Alegro - od 600 do 1500 złociszy, nic nie trzeba przerabiać, kupić przetwornicę i zarówki.

Wpisz w wyszukiwarce Alegro np: H7, jeżeli takie są twoje żarówki, a ofert jest od liku.

Opublikowano
Witam

W jakis sposob zabrac sie do zrobienia ksenonu ze zwyklych halogenow? Co kupic i ile to bedzie wynosilo wszystko?

Pozdro

Masz soczewki i chyba lepiej będzie kupić xenony od A4 niż bawić się w drutowanie :) Za 1500 masz kompletne lampy z przetwornicami i żarówkami.Niektóre firmy przyjmują w rozliczeniu stare lampy :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

a znasz jakas firme w lbn ktora sie tym by zajela? AAA i gdzie jest jakis salon do chip tunningu? (rowniez w lbn)

Opublikowano
a znasz jakas firme w lbn ktora sie tym by zajela? AAA i gdzie jest jakis salon do chip tunningu? (rowniez w lbn)

Co do xenonów i chipka rozmawiaj z kolegą Alanem :arrow: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=48 , On mi dłubnął auto , a wynik masz u mnie w podpisie.Dla Klubu A4 są dobre ceny :wink: Ewentulanie zadzwoń i powiedz , że jesteś odemnie 602669936

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Problem jest bardziej skomplikowany. Zrobic to jedno a zrobic zeby to mialo rece i nogi oraz zeby bylo legalne to 2 sprawa. Nie wiem jak u Ciebie to wyglada, u mnie trzeba byloby zamontowac lampy, prztwornice, spryskiwacze, czujniki obciazenia samochodu i jakis bajer zeby podlaczyc do kopmutera.Koszt kosmos :/

Opublikowano
Problem jest bardziej skomplikowany. Zrobic to jedno a zrobic zeby to mialo rece i nogi oraz zeby bylo legalne to 2 sprawa. Nie wiem jak u Ciebie to wyglada, u mnie trzeba byloby zamontowac lampy, prztwornice, spryskiwacze, czujniki obciazenia samochodu i jakis bajer zeby podlaczyc do kopmutera.Koszt kosmos :/

zapraszam kolege do newbie i do poczytania regulaminu