kopeckk Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 moskal mam neta bez ograniczeń więc luz,a skąd takie giery sciągać najlepi ? poszło PW Czy ja również mogę prosić o namiary?
Mario22 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 pany powiedzcie mi....kupiłem kartę pamięci 64 mega - nie ori i jak chcę zagrać i zapisać to wyskakuje, że karta pamięci jest corrupted (uszkodzona), czy to wina tego, że karta nie jest ori ? WHAT ???? Ale co za skąpiec przy tych cenach kupuje podjebki zamiast Ori???????? Nierozumiem podejscia skapców do zycia.... :decayed:
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 pany powiedzcie mi....kupiłem kartę pamięci 64 mega - nie ori i jak chcę zagrać i zapisać to wyskakuje, że karta pamięci jest corrupted (uszkodzona), czy to wina tego, że karta nie jest ori ? WHAT ???? Ale co za skąpiec przy tych cenach kupuje podjebki zamiast Ori???????? Nierozumiem podejscia skapców do zycia.... :decayed: te synek .... a takie coś ? http://allegro.pl/nowa-karta-sony-8mb-najlepsza-przerobka-ps2-i1376004955.html ps Moskal dzięki
Rekomendowane odpowiedzi